Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor kezdtetek el maszturbálni?
Arra lennék kiváncsi, hogy hány évesen és minek a hatására, csak spontán jött vagy láttatok egy filmet, estleg egy fiú miatt, akibe szerelmesek lettetek?
Meg még arra is, hogy jó volt, volt e utánna bűntudatotok, vagy sokkal jobban éreztétek magatokat, egyáltalában véve hozott e valami változást az életetekbe?
Én is úgy kezdtem mint az első válaszoló és még egy pár...
Csak én egy plüss kutyával...
Kb 5 éves lehettem.
Anyukámékkal egy szobában aludtam és éjszakánként hallottam őket elég beteges de már akkor beindultam...Meg persze drága édes unokatesóim felvilágosítottak mindenről:)
Na szóval sokat bújtam a kutyához és dörzsölödött és akkor rászoktam kiskoromtól fogva...
Amúgy jó érzés:)
Dejó h nemvagyok egyedül
énis kb óvodáskoromban kezdtem de akk még azt se tudtam h miaz:Daz oviba alváskor egyszer hason feküdtem és vhogy olyan furánjó érzésem volt xdd attól fogva kézzel csináltam és anya volt h észre is vette.nem mondom de volt h kiakadt :S xd
en 7-8 eves lehettem,nalam volt a baratnom es hulyeskedtunk a csiklonkal pesze akkor meg azt sem tudtuk h mi az:))
de komolyabban 14evesen kezdtem el baratom alltal:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!