Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár tipp, ami mindig legyen a fejemben, ha nővel beszélgetek?
Azt nagyon tudják értékelni, ha megjegyzel valami apró dolgot (pl hogy lila volt a körme múltkor, vagy a legjobb barátnőit hogy hívják) és megemlíted, hogy igen, múltkor mondtad, hogy..., vagy láttam, hogy...
Ilyenkor megjegyzik, hogy milyen figyelmes vagy.
20/L
hazudj, és adj kitérő választ
ha megkérdezi mi a munkád, akkor ne mondd el konkrétan, hogy Xy-on cégnél vagy raktáros/mérnök/orvos/stb. Mondd hogy logisztikus vagy, vagy egészségügyis.
Tárcára vigyázni! :D
Just kidding.
De komolyan amúgy. Mindig. Nem csak ha nővel beszélsz.
Lényeg h legyél laza és ne parázz, ne úgy ülj ott előtte mint ha ő lenne a királykisasszony, hanem egy átlagos embernek vedd, ne görcsölj rá.
lebegjen előtted: "ki f**aszt érdekel"
- tartsd a szád, szabd szűkre a határokat, azaz ne légy túl őszinte
- ne beszélj túl sokat, arra figyelj, amit ő mond, a nők szeretik ha hallgatják őket
- érdeklődj iránta, kérdezz rá dolgokra
- ne a gyengeségeidről beszélj, hanem az erősségeidről
- ha mégis a gyengeségeidről kezdenél beszélni, akkor se merülj túl mélyen a témába
- ne játszd az alfahímet, ne feszíts, ne vagánykodj látványosan, a legtöbb nő csak mosolyog az ilyesmin
- légy humoros, amennyire tőled telik, és főleg mosolyog és nevess az ő viccein, már ha legalább kicsit humorosak...
- sose felejtsd el, hogy te vagy az erősebb nem
- ha csak nem a barátnője akarsz lenni, akkor ne is viselkedj úgy
Ha ezeket már eddig is tudtat, akkor nem szóltam semmit.
Nekem ez a szlogenem, ami MINDIG a szemem előtt lebeg:
"Aki másoknak akar megfelelni, az lemond arról, hogy önmagáért szeressék."
A párom is ilyen vis a nőcis dolgok nem érdeklik, ezt meg is mondta, mint pl. receptek, milyen legyen a körmöm, mert neki úgy is tetszik, ha nem festem ki és úgy is, ha igen, de ezzel nekem semmi gondom, megértem és el is fogadom. Így ezzel nem traktálom.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!