Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak viseljem el vagy ne engedjem?
Hat ez megcsalás ba...ki! Vedd már észre.
Tök mindegy van e valami...hát masik lánnyal van hetekig! Hahó!
Dobd ki a francba.Lehet hogy az első pasid,de nem az utolsó.:)
Van ilyen taploból még jópar,válogathatsz belőlük.:D
De ezt most dobd ki.
Ultimátumot egy pár hetes kapcsolatban semmiképp nem szabad adnod neki, simán húzhatod a rövidebbet!
Érdekes a szitu amúgy. Ez nyilvánvalóan nem barátság, hiszen a lány rányomult. A pasid vagy olyan hülye, hogy nem tűnik fel neki (amit kétlek), vagy legyezgeti a hiúságát a dolog (ami nem jelenti azt, hogy bármit is akarna a lánytól, egyszerűen csak élvezi, hogy tetszik másnak is).
Az nem megoldható, hogy te is ott legyél? Én erre a vonalra feküdnék rá, ha ott vagyok, nem lehet nagy gond. Arra viszont figyelj, hogy ne változz hisztérikává, nem kell puszipajtásnak lennetek, de normálisan, kultúráltan kezeld a lányt (én kifejezetten barátságos lennék vele, de ez "másik szint", sok éves párkapcsolat). A barátoddal meg ha beszélsz erről, azt nyugodtan tedd, ne veszekedve, háborogva, mert abból csak a "hisztit" fogja érzékelni, nem pedig a te valós és jogos problémádat.
Lehet, hogy először próbáltam volna jópofát vágni hozzá, mivel friss a kapcsolat, de úgyis azt mondtam volna, hogy ez nekem nem tetszetős dolog. Én már nem hiszek a fiú-lány barátságban. Kivétel ha már az egyik bepróbálkozott és maradtak barátok. Ritka, ha nem nyomulnak sosem egymásra. Ez az én véleményem. Én nem engedném a páromnak, hogy akármelyik lány barátja eljöjjön hozzá ott aludjon? Az ágyába kb? Mert nála máshol nem lenne hely. Ott helybe kidobnám. Már a gondolat is felidegesített, ha ő csinálná... foh.
Te meg fiú barátozz mellette. Bár szerintem az lesz a válasz, hogy ő nem féltékeny... hogy nyugodtan csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!