Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megoldás? Hogyan viseljem el?
Én ezt nagyon nem értem...most akkor ingyen dolgoztatnak a férjed családja??? Nincs jobb dolgod felnőtt nőként, mint besegíteni oda? Miért nincs normális munkád? Miéééért?:DDD
Am tényleg nem értem...keress más munkát, azt a pics..t meg hagyd a f..szba:D
Ha most te ebbe a vállalkozásba tényleg konkrétan csak besegítesz, ingyen vagy minimális pénzért, akkor az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha keresnél egy másik munkahelyet. Ha viszont nem ez a helyzet, akkor azt tanácsolom, hogy egyszerűen nevesd ki, ne is foglalkozz azzal a nővel. Egyébként nálunk is ugyanez a helyzet áll fenn, a párom bátyjának a menyasszonya utál engem, és én sem tudom miért. Egy ideig próbáltam vele jóban lenni, de aztán rájöttem, hogy tök felesleges. Mondom, én most már csak nevetek rajta, hogy ilyen szánalmasan viselkedik. Persze ha odaszól valami durvát, védd meg magad, de túlzott jelentőséget ne tulajdoníts a dolgainak, peregjen le rólad.
A férjedet meg én a helyedben komolyan elővenném. Mi az, hogy őt nem érdekli?? Oké, hogy nem akar minden apró kis "cicaharcba" beleavatkozni, de igenis ki kéne állnia melletted, főleg, hogy biztos látja, téged mennyire megvisel ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!