Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak a lánynak, hogy szálljon le a barátomról, vagy mit tegyek?
Barátomnak van egy netes ismerőse, aki mindig irogat neki üzenetet, meg hozzászól a facebook bejegyzéseihez is. Nem vagyok agresszív, de legszívesebben (bocsánat) leb.sznám a lány fejét, hogy szálljon már le a barátomról.
Mielőtt azt írnátok, hogy a barátom is tehet róla, ő semmi okot nem ad arra, hogy féltékeny legyek, teljesen normális hangnemben válaszol neki egy-két mondatot, szóval nem vele van a baj, hanem a lánnyal, hogy nem fogja fel magától, hogy abba kéne hagynia.
Mit tegyek? Nem szeretném a barátomat megkérni, hogy ne írjon neki, vagy törölje le, mert nem szeretném, hogy azt érezze, korlátozom bármiben is. Hagyjam figyelmen kívül?- de az meg nem fog soha menni teljesen. Ha meg a lánynak írok, tuti elmondja a barátomnak, hogy írtam neki és akkor hisztis p.csának leszek elkönyvelve :(
Itt te vagy a sötét, ha barátnőm korlátozná hogy kivel beszélhetek akkor szakítanák.
Mért nem szervezel inkább egy édes hármast?
Nőj fel!
Állítólag megbízol a barátodban és állítólag nem vagy féltékeny a lányra, de közben majd megpusztulsz mert írni mer két kommentet a pasid facebook postjára. Aha értem.
A fiúknak is vannak barátaik, és bizony előfordul, hogy azok a barátok az ellenkező nemből kerülnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!