Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írjak a lánynak, hogy szálljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak a lánynak, hogy szálljon le a barátomról, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátomnak van egy netes ismerőse, aki mindig irogat neki üzenetet, meg hozzászól a facebook bejegyzéseihez is. Nem vagyok agresszív, de legszívesebben (bocsánat) leb.sznám a lány fejét, hogy szálljon már le a barátomról.

Mielőtt azt írnátok, hogy a barátom is tehet róla, ő semmi okot nem ad arra, hogy féltékeny legyek, teljesen normális hangnemben válaszol neki egy-két mondatot, szóval nem vele van a baj, hanem a lánnyal, hogy nem fogja fel magától, hogy abba kéne hagynia.

Mit tegyek? Nem szeretném a barátomat megkérni, hogy ne írjon neki, vagy törölje le, mert nem szeretném, hogy azt érezze, korlátozom bármiben is. Hagyjam figyelmen kívül?- de az meg nem fog soha menni teljesen. Ha meg a lánynak írok, tuti elmondja a barátomnak, hogy írtam neki és akkor hisztis p.csának leszek elkönyvelve :(

2015. aug. 10. 13:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10.:pont, hogy nem vagyok kisajátító, olvas el jobban, amit írtam...
2015. aug. 10. 15:15
 12/20 Blade Bone ***** válasza:
Mi közöd van a barátod barátaihoz? Ha olyanokat írt volna a csaj, már tuti nem beszélne vele a pasid, ez lejött abból amiket írtál róla. Te fogod a rövidebbet húzni ha belekavarsz.
2015. aug. 10. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy legfeljebb haverok. Mi a problémád?
2015. aug. 10. 15:23
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

Itt te vagy a sötét, ha barátnőm korlátozná hogy kivel beszélhetek akkor szakítanák.

Mért nem szervezel inkább egy édes hármast?

2015. aug. 10. 17:41
 15/20 A kérdező kommentje:
14.: Nem, itt te vagy a sötét. Talán olvasd el, amit írtam, hogy nem akarom korlátozni ezért is nem kértem, hogy törölje. Édeshármast szervezz csak te a barátnőddel, ha nem zavar,hogy más pasi dugja a szemed előtt a szerelmed...
2015. aug. 10. 18:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna ha mással is szexelne mert szeretem.
2015. aug. 10. 18:59
 17/20 A kérdező kommentje:
16.: akkor csak gratulálni tudok, egészségedre.
2015. aug. 10. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Áruld már el, mi zavar ebben a lányban?
2015. aug. 10. 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

Nőj fel!

Állítólag megbízol a barátodban és állítólag nem vagy féltékeny a lányra, de közben majd megpusztulsz mert írni mer két kommentet a pasid facebook postjára. Aha értem.

A fiúknak is vannak barátaik, és bizony előfordul, hogy azok a barátok az ellenkező nemből kerülnek ki.

2015. aug. 11. 04:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Egy-egy facés komment nem jelent semmit, nem éri meg az energiát, amit ebbe belefeccölsz.
2015. aug. 11. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!