Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek kell ezt csinálni? 18L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell ezt csinálni? 18L

Figyelt kérdés

Na szóval. Van egy csaj, aki a barátom ismerőse. Engem zavar, hogy jóba van vele. Mondtam, hogy hanyagolja...

Erre mit csinál? Titokban beszél/talizik vele. Azaz úgy titokban, h én nem tudom, de van, aki meglátta őket.

Lesz-rom, hogy csak dumcsiznak, nekem nem beszéljen vele, soha. Miért nem lehet ezt teljesíteni???

Mi a faxnak kell vele beszélni??? Tudja, h zavar meg minden.

A csajt is felképelném. Mi a fenét beszélget olyam pasival, akinek ban bnője???

Én se beszélek mással, más pasival.

Erre mit látok tegnap este, hogy lelkizgetnek.

Tudom, h bejön a barátomnak, félek, h a csaj meg rámászik majd.

Mindjárt felrobbanok!!!

Ami meg + idegesít, h a barátom irogat neki!

A múltkor kiosztottam, de úgy látszik nem sokáig tartott az ereje. Minek kell ez csinálni????

2015. aug. 10. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet"

És pontosan miért is az ellensége az, aki szóba áll a barátjával?

2015. aug. 14. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy miert az - en ezt nem tudhatom, nyilvan ez csak a feltekenyseg resze. De a tanacsom az o reszere helytallo, arrol meg nem tehetek hogy ezt a azolas-mondast epp igy fogalmaztak meg. :)
2015. aug. 15. 00:11
 13/14 anonim válasza:
0%

A barátaidat közel az ellenségeidet mégközelebb.

Tudom mit érzel, már csak olvasom marja a gyomrom.

Amikor ilyen van vegyél egy mély levegőt és bármilyen undorral is tölt el, nehéz de csinálj úgy mint akit nem zavar, egyrészt mert ha jelenetet rendeztél és tovább csinálja akkor csak mégjobban bele kergeted másrészt ha megpróbálsz barátságos lenni..többet látsz mint így, tudom hogy rohadt nehéz jópofizni de kifizetődő!!

2015. aug. 18. 16:23
 14/14 anonim ***** válasza:

#13:

>undorral is tölt el

>csinálj úgy mint akit nem zavar

>megpróbálsz barátságos lenni

>nehéz jópofizni de kifizetődő

És így a bizalom és jó kedv helyett féltékenységre, passzív-agresszivitásra és megjátszásra alapozod a kapcsolatodat. Ez igen kártékony és buta hozzáállás, magadnak ártasz vele. Ez egy jó példa arra, hogy mit kell minden eszközzel elkerülni egy kapcsolatban, szinte iskolapélda.

2015. aug. 24. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!