Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kell ezt csinálni? 18L
Na szóval. Van egy csaj, aki a barátom ismerőse. Engem zavar, hogy jóba van vele. Mondtam, hogy hanyagolja...
Erre mit csinál? Titokban beszél/talizik vele. Azaz úgy titokban, h én nem tudom, de van, aki meglátta őket.
Lesz-rom, hogy csak dumcsiznak, nekem nem beszéljen vele, soha. Miért nem lehet ezt teljesíteni???
Mi a faxnak kell vele beszélni??? Tudja, h zavar meg minden.
A csajt is felképelném. Mi a fenét beszélget olyam pasival, akinek ban bnője???
Én se beszélek mással, más pasival.
Erre mit látok tegnap este, hogy lelkizgetnek.
Tudom, h bejön a barátomnak, félek, h a csaj meg rámászik majd.
Mindjárt felrobbanok!!!
Ami meg + idegesít, h a barátom irogat neki!
A múltkor kiosztottam, de úgy látszik nem sokáig tartott az ereje. Minek kell ez csinálni????
Sajnos a feleségem is pont ilyen.
Ő megtehet bármit, de én ne álljak szóba senkivel.
Szerinted erre mi a megfelelő reakció?
18 év csak jogilag jelenti, hogy az ember felnőtt...
Szóval azt állítod, akinek van párkapcsolata, az nem is beszélgethet ellenkező nemű emberekkel? Oké, azt állítod, ebben az esetben fennáll annak a veszélye, hogy a két fél vonzódik egymáshoz. Akkor sem jó az a stratégia, amihez folyamodtál: kedvelik egymást, nem akarnak lemondani egymás (most nevezzük így) barátságáról. Elkezdenek titokban találkozni, cinkosokká válnak. Kialakul egy olyan helyzet, ami egyre inkább hasonlít egy titkos szerelemhez. Ez szerintem az ő fejüket is megzavarhatja, még úgy is, ha eredetileg nem terveztek semmi ilyesmit. A helyedben inkább értelmesen, nem indulatosan leülnék a sráccal, és elmondanám, mitől félek, mi bánt, és hogy keressünk valami megoldást a helyzetre. Ha utasítgatsz, azzal csak ellenkezést váltasz ki belőle.
magadba kellene nézni és elgondolkozni rajta, hogy miért keresi más társaságát és miért nem beszél meg veled mindent.. asszem tanulságos lesz, ha őszinte leszel magadhoz
én a helyében ha ilyen a stílusod, már rég a másik lánnyal lennék, és nem lepődnék meg, ha ő is erre készülne
Ostoba vagy. Minden joga megvan ahhoz, hogy találkozzon, akivel akar. Igen, lányokkal is. Mint ahogy neked is megvan a jogod arra, hogy találkozz, akivel csak akarsz. Akár - urambocsá - fiúkkal is.
Egy egészséges kapcsolatban (és normális emberek között) megvan az a bizalom, ami simán megengedi az ilyesmit. És egy egészséges kapcsolatban nincs helye ilyen eltiltásoknak, hogy "ne találkozz vele soha többet, mert zavar". Inkább azzal foglalkozz, hogy miért vagy ennyire féltékeny, van-e okod féltékenynek lenni. Ha nincs, akkor ne legyél az.
A barátnőm néha találkozik azzal a sráccal, akiven régebben együtt volt. Nem zavar és nem vagyok féltékeny, mert nincs okom rá, bízok benne.
Inkább vállalni kell az efféle sebezhetőséget, minthogy ilyen idegbeteg féltékenység vezesse a kapcsolatot.
Rettentő éretlennek tűnsz, javaslom, hogy gondolkodj nagyon sokat azon, hogy mit érzel, miért vagy féltékeny.
Ez ugyanaz a szitu, mint mikor téged eltiltottak a szüleid valamitől, és te már "csak azért is" azt akartad.
Nem akarlak megbántani, mert nyilván a szereteted jele ez, hogy ennyire féltékeny vagy rá - de ha ezt így, és ebben a stílusban folytatod vele, akkor ennek csak 2 végeredménye lehet: A párodból egy papucs lesz, és te magad fogod dobni. A másik verzió, hogy beleun, megcsal, vagy téged dob ki...
Hallottad már azt, hogy "Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet"???
>Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet"???
Pont ez lenne a lényeg, hogy ne tartsa ellenségnek az összes nőt, aki a pasija 100 méteres körzetén belülre kerül valaha... Az ilyen primitív rivalizálás és féltékenykedés öl meg egy csomó kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!