Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek kell ezt csinálni? 18L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell ezt csinálni? 18L

Figyelt kérdés

Na szóval. Van egy csaj, aki a barátom ismerőse. Engem zavar, hogy jóba van vele. Mondtam, hogy hanyagolja...

Erre mit csinál? Titokban beszél/talizik vele. Azaz úgy titokban, h én nem tudom, de van, aki meglátta őket.

Lesz-rom, hogy csak dumcsiznak, nekem nem beszéljen vele, soha. Miért nem lehet ezt teljesíteni???

Mi a faxnak kell vele beszélni??? Tudja, h zavar meg minden.

A csajt is felképelném. Mi a fenét beszélget olyam pasival, akinek ban bnője???

Én se beszélek mással, más pasival.

Erre mit látok tegnap este, hogy lelkizgetnek.

Tudom, h bejön a barátomnak, félek, h a csaj meg rámászik majd.

Mindjárt felrobbanok!!!

Ami meg + idegesít, h a barátom irogat neki!

A múltkor kiosztottam, de úgy látszik nem sokáig tartott az ereje. Minek kell ez csinálni????

2015. aug. 10. 08:34
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ideges vagyok, érthető szerintem. Meglátnám te mit reagálnál, ha a te párod művelné ezt. Akkor ugass bele, ha átérzed.
2015. aug. 10. 08:39
 2/14 Költőnő? ***** válasza:
100%
ezt pls a tini kategóriába... Ott biztos átérzik majd.
2015. aug. 10. 08:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a feleségem is pont ilyen.

Ő megtehet bármit, de én ne álljak szóba senkivel.

Szerinted erre mi a megfelelő reakció?

2015. aug. 10. 08:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

18 év csak jogilag jelenti, hogy az ember felnőtt...

Szóval azt állítod, akinek van párkapcsolata, az nem is beszélgethet ellenkező nemű emberekkel? Oké, azt állítod, ebben az esetben fennáll annak a veszélye, hogy a két fél vonzódik egymáshoz. Akkor sem jó az a stratégia, amihez folyamodtál: kedvelik egymást, nem akarnak lemondani egymás (most nevezzük így) barátságáról. Elkezdenek titokban találkozni, cinkosokká válnak. Kialakul egy olyan helyzet, ami egyre inkább hasonlít egy titkos szerelemhez. Ez szerintem az ő fejüket is megzavarhatja, még úgy is, ha eredetileg nem terveztek semmi ilyesmit. A helyedben inkább értelmesen, nem indulatosan leülnék a sráccal, és elmondanám, mitől félek, mi bánt, és hogy keressünk valami megoldást a helyzetre. Ha utasítgatsz, azzal csak ellenkezést váltasz ki belőle.

2015. aug. 10. 08:48
 5/14 anonim ***** válasza:

magadba kellene nézni és elgondolkozni rajta, hogy miért keresi más társaságát és miért nem beszél meg veled mindent.. asszem tanulságos lesz, ha őszinte leszel magadhoz

én a helyében ha ilyen a stílusod, már rég a másik lánnyal lennék, és nem lepődnék meg, ha ő is erre készülne

2015. aug. 10. 09:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló voltam. Nem reagálok semmit, a páromnak vannak lány barátai, ahogy nekem is fiúk. Voltak azelőtt is, hogy összejöttünk, lettek utána is. De megint csak azt tudom írni; ő sem egy féltékeny fsz, én sem vagyok egy féltékeny pícsa. Azért mert együtt vagyunk, még nem szűnt meg számomra kívüle a világ. De ajánlom, hogy szakíts a barátoddal, jobb lesz neki nélküle.
2015. aug. 10. 11:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba vagy. Minden joga megvan ahhoz, hogy találkozzon, akivel akar. Igen, lányokkal is. Mint ahogy neked is megvan a jogod arra, hogy találkozz, akivel csak akarsz. Akár - urambocsá - fiúkkal is.

Egy egészséges kapcsolatban (és normális emberek között) megvan az a bizalom, ami simán megengedi az ilyesmit. És egy egészséges kapcsolatban nincs helye ilyen eltiltásoknak, hogy "ne találkozz vele soha többet, mert zavar". Inkább azzal foglalkozz, hogy miért vagy ennyire féltékeny, van-e okod féltékenynek lenni. Ha nincs, akkor ne legyél az.

A barátnőm néha találkozik azzal a sráccal, akiven régebben együtt volt. Nem zavar és nem vagyok féltékeny, mert nincs okom rá, bízok benne.

Inkább vállalni kell az efféle sebezhetőséget, minthogy ilyen idegbeteg féltékenység vezesse a kapcsolatot.

Rettentő éretlennek tűnsz, javaslom, hogy gondolkodj nagyon sokat azon, hogy mit érzel, miért vagy féltékeny.

2015. aug. 10. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Te mért nem beszélsz más pasikkal?
2015. aug. 10. 17:51
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez ugyanaz a szitu, mint mikor téged eltiltottak a szüleid valamitől, és te már "csak azért is" azt akartad.

Nem akarlak megbántani, mert nyilván a szereteted jele ez, hogy ennyire féltékeny vagy rá - de ha ezt így, és ebben a stílusban folytatod vele, akkor ennek csak 2 végeredménye lehet: A párodból egy papucs lesz, és te magad fogod dobni. A másik verzió, hogy beleun, megcsal, vagy téged dob ki...

Hallottad már azt, hogy "Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet"???

2015. aug. 13. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

>Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet"???

Pont ez lenne a lényeg, hogy ne tartsa ellenségnek az összes nőt, aki a pasija 100 méteres körzetén belülre kerül valaha... Az ilyen primitív rivalizálás és féltékenykedés öl meg egy csomó kapcsolatot.

2015. aug. 14. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!