Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Valóban akkora probléma, ha egy nőnek szőrös a karja?
Most elsősorban érett férfiak válaszát várom, nem tinifiúkét.
Én 23 éves nő vagyok, és én nem szőrtelenítem a karom. De a mai világ azt sugallja ezt kéne tennem. Valóban kiábrándító a karszőr a férfiaknak?
Légyszíves írjatok kort!
KÖSZÖNÖM!
Most megnyugtattatok! Igaza van, aki írta, "hiú" vagyok. Bizony, szeretem, ha jól nézek ki! :D
De plázacica nem vagyok, és nem szeretem az ilyen túl természetellenes új divatokat. Amikor egy nő élete nagyrészét azzal tölti, hogy máshogy nézzen ki, mint ahogy megteremteték...
És az is igaz, hogy a férfi legyen a szőrösebb! Aki mellett az enyém csupasznak látszik!
:) Köszi a véleményket!
helyesbítem az előttem szólót (már ha ezzel nem sértem meg):
Ha van stílusod, tudod kezelni az ez által létrejött CITUÁCIÓKAT, akkor NO PARA!
Aki meg szeret, az úgy zeret, ahogy vagy!! ;)
23/F
Szerintem semmi baj nincs a néni karszőrzetével. De hát a többségnek nem tetszik, ahogy láttam, úgyhogy le vagyok szavazva, azt hiszem. :)
21/F
Nekem sokat jelent a véleményed, köszi!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!