Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fogadjam vissza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fogadjam vissza? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az ex barátom megkeresett telefonon,2 hete szekitottunk,pontosabban ő szakitott velem. Az volt az oka a szkitásnak, hogy ő még mindig szereti a volt barátnőjét, és engem nem akar megbántani, ezért inkább várjunk vele. Én elfogadtam a döntését! Ha az a másik kell neki, hát menjen. De ugy hallottam, hogy a csaj nem fogadta vissza, és 1 héttel később megkeresett engem, hogy nem e találkozhatnánk valmikor, mondtam neki, hogy nem érek rá mostanában, mert sok a tanulnivaló a suliban, de csak azárt mondtam, hogy lerázzam, Utána diszkóban találkoztunk és megint kérdezte, hogy a kollégiumba nem e jöhetne fel hozzám, mert szeretne velem beszélni, mondtam neki, hogy jöjjön, mert már kiváncsi voltam, hogy mivel fog előállni. Hát beszélgettünk és végre rátért a lényegre: hogy "nem e kezdhetnénk ujra?" Mondtam neki, hogy még gondolkodom rajta, e fogalmam nincs, hogy mit csináljak, fogadjam vissza? =)
2010. márc. 8. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolkozz rajta. Szivatsd a nyomorultat ha már ilyen gané volt. Nem tudom hány éves lehetsz, hogy ilyen problémáid vannak, de amikor elengedted NŐ-nek éreztelek, a kérdés után pedig kislánynak... Szemét húzás volt tőle, játszhatsz vele, most kaptál egy Jokert :)
2010. márc. 8. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! szerintem nem érdemes visszafogadnod, hiszen ő sem tudja mit akar, hiába is mondja, hogy szeretné újrakezdeni. Gondolj bele, most két szék között a pad alá esett, és úgy gondolja, hogy benned még él annyira az emléke, hogy visszafogadod, Nem túl tisztességes ez veled szemben. Legközelebb meg nem a volt barátnője, hanem valami más lány iránt csábul el, aztán ha az véletlenül kikosarazza, akkor már automatikusan fog visszamenni hozzád, hiszen "Ő úgyis mindig megbocsájt". Egy ilyen fiú nem érdemel több bizalmat, legalábbis szerintem.

22/F

2010. márc. 8. 13:01
 3/9 A kérdező kommentje:
17 leszek, ő meg 19 , már a legjobb barátnőm ajánlotta, hogy játszak vele egy kicsit, de nem akarok szemét lenni! =)
2010. márc. 8. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Valóban, akárhogy is viselkedett ő veled, nem lenne szép játszani vele. Egyszerűen csak mondd meg neki, hogy szerinted ez nem jó ötlet/nem tudsz már bízni benne többet. Amit tényleg gondolsz. Ennyi. Utána pedig tiéd a világ:)
2010. márc. 8. 13:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez igy szép lenne, ha nem akarnák tőle semmit, az igaz, hogy nem tudok már ugy bizni benne, de még kell nekem!
2010. márc. 8. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg állj elő neki, hogy te nem vagy rongybaba, akit el lehet dobálni, uccsó lehetőség, oszt jónapot :D
2010. márc. 8. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Én kereken kimondanám, hogy nem leszek pótlék.
2010. márc. 8. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem is igazad van,,,Ha nincs ló jó a szamár is, ezt persze képletesen értem.
2010. márc. 28. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Hat ez olyan h"ha nem jo a lo,akkor jo a szamar is"

Vagyis ha mar a masiknak nem kellett,akkor majd megy hozzad,mert te biztos h visszafogadod!

2010. márc. 28. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!