Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az hogy parom azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy parom azt mondja, szeretne neha egyedul aludni?

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt a ferjemmel, es kb 4 hete kezdte el, hogy heti egyszer kulon alszik. Azt mondja szuksege van erre, mert igy tudja csak kipihenni magat reggelre. Nagyon rosszul esik ez nekem.

2015. aug. 6. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem karok tanácsokat osztogatni, de innen nézve, ragadsz rá, mint egy kis pióca. Változtass ezen, mert ezt senki nem bírja. Ez már túlzott ragaszkodás, nem hagysz neki magánszférát.
2015. aug. 6. 16:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom es varom is a tanacsodat, mit is tegyek. Azert irtam, csak az esti par perces osszebujast kerem. Mivel en minden reggel megyek dolgozni 7 kor, o a munkabol este 9 kor jon haza, azutan rovid kozos vacsora. Majd azutan o gep ele ul, en pedig rendet rakok a konyhaban, elmosogatok, masnapra kikeszitek mindent neki es nekem is. Kozben minden este vacsi utan gyumolcs es kis suti. Es naprol napra ez megy. A gepet mindig ejfel utan kapcsolja ki. Tehat szinte nem is vagyok vele, mellette. Ezert van szuksegem erre a par percre. Remelem megoldodik
2015. aug. 6. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyi :D Nálunk ez tudod hogy működik? Kerek perec megmondta már a legelején hogy nem alszik velem összebújva, mert ő úgy nem tud. Sőt ha a kezét megfogom éjszaka akár véletlenül akkor is kerek-perec közli hogy ne baszogassam. Mégis nagyon jól meg vagyunk 5 éve. :)
2015. aug. 6. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

En mar kirugtam / elvaltam volna, hogy az osszes idejet gepezessel tolti. Ne vagy szolga! Mosogasson o el. Kihasznal.

Az en elettarsam csak velem foglalkozik meg egyutt megyunk ide-oda es u annyi hazimunkat vegez, mint en. Es min minden nap flortolunk es szexelunk egymassal. N

2015. aug. 6. 18:26
 15/16 Gergely182003 ***** válasza:
8 eve vagyunk egyutt a felesegemmel. 2 gyerekunk van. En is olyan vagyok, hogy nem tudok elaludni, ha a karjaimban van. Valamiert zavar, melegem lesz, meg ilyenek. Csak oldalra fordulva tudok elaludni. A szex az jo, es eleg gyakori?
2015. aug. 6. 18:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak 4 hete kezdte? Hol/hogy laktok? Mert itt nálam 40 fok van, nem lehet hogy az a baja? Én még egyedül sem tudok aludni, nem hogy mással együtt. Már attól is rosszul vagyok, hogy máshoz hozzérjek, olyan meleg van.
2015. aug. 6. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!