Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy parom azt mondja, szeretne neha egyedul aludni?
Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt a ferjemmel, es kb 4 hete kezdte el, hogy heti egyszer kulon alszik. Azt mondja szuksege van erre, mert igy tudja csak kipihenni magat reggelre. Nagyon rosszul esik ez nekem.2015. aug. 6. 16:21
11/16 anonim válasza:
Nem karok tanácsokat osztogatni, de innen nézve, ragadsz rá, mint egy kis pióca. Változtass ezen, mert ezt senki nem bírja. Ez már túlzott ragaszkodás, nem hagysz neki magánszférát.
12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom es varom is a tanacsodat, mit is tegyek. Azert irtam, csak az esti par perces osszebujast kerem. Mivel en minden reggel megyek dolgozni 7 kor, o a munkabol este 9 kor jon haza, azutan rovid kozos vacsora. Majd azutan o gep ele ul, en pedig rendet rakok a konyhaban, elmosogatok, masnapra kikeszitek mindent neki es nekem is. Kozben minden este vacsi utan gyumolcs es kis suti. Es naprol napra ez megy. A gepet mindig ejfel utan kapcsolja ki. Tehat szinte nem is vagyok vele, mellette. Ezert van szuksegem erre a par percre. Remelem megoldodik
2015. aug. 6. 17:19
13/16 anonim válasza:
Figyi :D Nálunk ez tudod hogy működik? Kerek perec megmondta már a legelején hogy nem alszik velem összebújva, mert ő úgy nem tud. Sőt ha a kezét megfogom éjszaka akár véletlenül akkor is kerek-perec közli hogy ne baszogassam. Mégis nagyon jól meg vagyunk 5 éve. :)
14/16 anonim válasza:
En mar kirugtam / elvaltam volna, hogy az osszes idejet gepezessel tolti. Ne vagy szolga! Mosogasson o el. Kihasznal.
Az en elettarsam csak velem foglalkozik meg egyutt megyunk ide-oda es u annyi hazimunkat vegez, mint en. Es min minden nap flortolunk es szexelunk egymassal. N
15/16 Gergely182003 válasza:
8 eve vagyunk egyutt a felesegemmel. 2 gyerekunk van. En is olyan vagyok, hogy nem tudok elaludni, ha a karjaimban van. Valamiert zavar, melegem lesz, meg ilyenek. Csak oldalra fordulva tudok elaludni. A szex az jo, es eleg gyakori?
16/16 anonim válasza:
Csak 4 hete kezdte? Hol/hogy laktok? Mert itt nálam 40 fok van, nem lehet hogy az a baja? Én még egyedül sem tudok aludni, nem hogy mással együtt. Már attól is rosszul vagyok, hogy máshoz hozzérjek, olyan meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!