Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti még mindig bújtok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti még mindig bújtok a párotokhoz?

Figyelt kérdés

Egy hete már nem bújik úgy hozzám mint előtte. Hétvégén is inkább kiugrott az ágyból, mert hogy kávé, menjünk a barátokkal ebédelni stb... ma reggel korábban kelt, se ölelés, se puszi, se bújás, felkelt és ment kávézni. Szóvá tettem neki, hogy fent voltam, éppen még az arcát is megsimítottam akkor, de felkelt. Ő annyit mondott, hogy paranoiás vagyok, szeret engem. Hozzá tenném, előtte 3 héten keresztül még hajnalban is bújt, alig akart elengedni. Szombat óta változott valami benne. De elmondása szerint nem.

Nagyon nehéz hetünk van, mert túlórázik, megértem, de attól ezeket nem kellene hanyagolni... Vajon megváltoztak az érzései?

2015. aug. 6. 14:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jézusom, 5 hete vagytok együtt, és már ilyeneken dilemmázol. Sok szerencsét a srácnak 1-2 év múlva ilyenkor. :) Viccen kívül, elfoglalt, stresszes, fáradt, és csak egy hete nem bújós... hűha :) Teljesen normális. Ha meg vannak más problémák is, de nem osztod meg velünk, akkor ez van, így jártál, többet nem tudunk segíteni látatlanban.
2015. aug. 6. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!