Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egyáltalán nem vonzódom a férjemhez, mit tegyek?
Imádom a férjem, bele tudok bolondulni ha nem látom pár napot, de szexuálisan nem vonzódom hozzá már. Nem én lettem frigid, ő változott hátrányára.
Sosem volt egy nádszálvékony pasas, de mostanában rengeteget hízott, lassan már nem bírom átölelni. Fiatal kora ellenére úgy néz ki, mint aki lassan szül...
A munkahelyén beleizzad a védőszemüvegbe, az orra körül rengeteg gennyes pattanás nő, amivel nem foglalkozik, ergo így jár mindenhova.
Fáradt mindig, én meg is értem, de újabban egyre kevesebbet ad a tisztaságra, úgy kell zaklatnom esténként, hogy fürödjön meg, ne büdösen heveredjen el az ágyban...
Nem tudom, meddig bírom ezt még cérnával így.
Próbáltam beszélni vele, de nyilván mozogni nem akar, eleve lusta, kedve sincs, ideje sincs, a diéta szóba se jöhet (pedig ugyanazt esszük, én tökéletesen versenysúlyban vagyok, bár sportolok is hozzá).
Az arcával nem foglalkozik, a szagát letudja azzal, hogy nyár van, izzad...
Én mit tehetek még? Elhagyni nem akarom, megcsalni sem áll szándékomban, de így minden szex kimerül a kötelező rosszban. Nem lehet egy életet így leélni.
Belekényelmesedett a kapcsolatba. Kicsit erélyesebben kellene vele beszélni. Elmondani neki amit itt leírtál. Ne félj ha emiatt besértődik. Meg kell említeni a szakítás dolgot, mert hogy már nem vonzódsz hozzá.
Írtad sokat dolgozik ezen is változtasson. A mókuskerék kiszívja az embert , lehet emiatt is lett ilyen, belefáradt a dolgokba. Sőt lehet ezen kéne változtatnia először. Aztán lehet magától is helyre álnának a dolgai. Mert különben igazad van így nem lehet egy életet le élni, és valószínűleg csak még roszabb lesz, ha most nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!