Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez meg csalás?
Elváltam a férjemtől közös a lakás ő az anyjával él, én a közös lakásban és azzal jött hogy én meg csalom őt mert új pasim lett és amíg a közös tulajdonban élek addig meg csalásnak számít hiába váltunk el ha pasim van.
Ez baromság nem?
Egyáltalán nem megcsalás, viszont neki a törvény szerint járna lakáshasználati díj arra az időszakra, amíg a közös tulajdonú lakásotokban élsz egyedül, illetve ha akarná, kérvényezhetné a vagyonközösség megszüntetését, ha ebben nem tudnátok megállapodni.
Erről természetesen lemondhat, de akkor az az ő nagylelkűsége a körülményeidre való tekintettel.
Ez nem megcsalás, csak a sértettség beszél belőle.
Az egyik barátom is hasonló cipőben volt az exével és azt tudom mondani, hogy még a lakbért sem kell egyedül fizetned hiába laksz benne egyedül.
Ellenben ha 50/50% vagytok tulajdonosok ,akkor bármikor küldhet egy albérlőt a nyakadra és meg kell vele osztanod a lakást, de dönthet úgy is, hogy el akarja adni a lakást és hoz rá vevőjelöltet Te nem tudod ezt megakadályozni és vagy kivásárlod Őt vagy bizony költöznöd kell.
A legésszerűbb megoldás megállapodni és mindenki mehet a saját útján.
37F
Igen. Baromság. A megcsalás, ha elsz egy parkapcsolatban, akár hazassag, akar elettarsi, akar egyuttjaros-lakos parkapcsolat es az egyik fel egy harmadik szemellyel letesit szexualis vagy nagyon mely erzelmi kapcsolatot. Az elobbi a testi, utobbi a lelki megcsalas.
Elvaltatok. Tehat nincs semmifele parkapcsolat.
Az exed egy gyoker. Pont ezert mondja, mert erzelmileg zsarol vele, es te bedoltel neki es itt teszel fol kerdest.
A birosag dontott anno a valasotoknal egyreszt arrol, hogy elvaltatok, masreszt a lakasrol, vagyonrol. Ha nem tetszik neki valami menjen a birosagra ujra.
Az itt okoskodoknak pedig: a birosagok partatlanok anno a dontest biztos jogosan hoztak. Ha az ex (nemtol fuggeglenul) valamit igazsagtalannak erez akkor menjen aztan tamadja meg a korabbi vegzest.
Az exednek csipje a szemét batran, minden ferfiet csipne es altalaban forditva is :-), ne vedd fol. Eld az eleted. Hatha egyszer majd tivabb is tudsz lepni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!