Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapokig szédített, most hülyének néz?
Szóval, adott egy srác, aki nagyjából december elejétől szédíteni próbált engem, de barátom volt, így hagytam őt. Aztán januárban szakítottunk, így úgy voltam vele, hogy hagyok neki teret, ám minden jel szerint ilyenkor már az érdeklődése csökkent irántam (pedig addig "halálosan szerelmes" volt).
Nos, ez csak egy kis háttérsztori; a lényeg, hogy 2-3 hete elkezdtünk "kavarni", vagy olyasmi, főleg az ő részéről volt kezdeményezés, én pedig elfogadtam azt. 2 hete viszont megtudtam, hogy barátnője van (!) a sulin belül, akit ráadásul titkol előlem (ha együtt mutatkoznának előttem, elengedi őt és addig nem ér újra hozzá, míg azt hiszi, nem látom őket), kérdezgetek párkapcsolatról, barátnőről, és csak tagad, egyszerűen hülyének néz. Még randira is elhívott, én pedig csak nézhetek ilyenkor hülyén, hogy mi van. Ha konkrétan rákérdeznék, hogy mi van köztük, valószínűleg azt is csak letagadná.
Most ilyenkor mi van? Azon kívül, hogy én jót szórakozok magamban, hogy milyen béna. Viszont a barátnőjét sajnálom, nem ezt érdemelné.

1.nem volt halálosan szerelmes beléd a srác,
2. lehet talált rögtön utána mást!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!