Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha úgy érzem, nagyon közel kerültünk egymáshoz egy fiúval?
Figyelt kérdés
Van barátom, szeretem... ezzel a fiúval pedig barátok vagyunk, jól elbeszélgetünk, törődik velem stb. nem akarok belé szeretni, de nem akarom elvesziteni a barátságát..2010. márc. 7. 19:05
1/5 anonim válasza:
Hát mondd el neki ezt így, ahogy leírtad. Szerintem korrekt így lenne :)
3/5 A kérdező kommentje:
De konkrétan mit csináljak? Ne barátkozzak vele? :S
2010. márc. 7. 19:35
4/5 anonim válasza:
De barátkozz nyugodtan. Csak ha nagyon próbál közelíteni vagy érzed, hogy kezd több lenni, mint barátság, akkor mondd el neki azt amit most itt leírtál.
5/5 anonim válasza:
én is voltam hasonló helyzetben. annyit csináltam, h a páromnak csak minden körítés nélkül ennyit mondtam: vigyázz rám. ne engedj el, hallod? vigyázz rám!
és mint ha hatott volna, azóta sokkal jobban érzem, h szeret, és a másik srác sem zavar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!