Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a pasitok helyében ha ez kiderülne?
21 éves nő vagyok 3 éve van párkapcsolatom a barátommal. Eleinte minden zökkenőmentes volt, de utána hanyagolni kezdett ezért megcsaltam. Akkor úgy voltam vele hogy egyszer megtörtént többet nem fog de aztán megtörént újra. Azóta ezzel a bizonyos illetővel összejárunk szexelni, hetente egyszer legalább. A barátom mit sem tud az egészről de azt is kétlem hogy egyáltalán érdekli. Alapvetően szeretem őt de mióta ilyen érdektelen velem szemben tudok vele mit kezdeni.
Egyébként nem értem mi a gond mert csinos vagyok és nem vagyok visszahúzódó, meg is lehet velem beszélni a dolgokat. Szeretem a társaságot is az ágyban is sok mindent megtettem neki, pedig volt egykét furcsaság. Azon gondolkozom hogy szakítsak e vele, ti mit tennétek a helyemben ?
"Egyébként nem értem mi a gond" - igazán kár.
"Azért ez nem akkora bűn" - de, akkora.
A párod helyében azt sem engedném, hogy összepakolj, az ablakon szórnám ki a holmidat - nő vagyok.
"Ezek a hozzászólások :O Azért ez nem akkora bűn mert amit én kapok tőle kapcsolat gyanánt az sem jobb semmivel!!!"
A saját tetteidért ne keress felmentést más viselkedésében. Te az elhanyagoltságod ellenére úgy döntöttél, mellette maradsz. Megcsalni ugyanúgy nincs jogod, mint ahogy neki sincs téged. Kiszállni viszont lett volna.
Nem a megcsalás a helyes megoldás, hanem az, hogy kilépsz a kapcsolatból, szakítasz, elválsz...
Ha teszem azt lenne valami speciális betegsége, ami miatt te ápolnád, és megegyeztek, hogy nem veszi el tőled a szexuális kielégülést a betegsége miatt, és keresd máshol az ilyen örömöket, az más kategória, de úgy gondolom, nálatok nem ez a helyzet.
Feltételezem, nem kényszerít senki, hogy vele legyél.
"hanyagolni kezdett ezért megcsaltam. "
Ezen besírtam... Te akkora egy szánalmas nő vagy, hogy az valami hihetetlen. Nem, hogy megbeszélnéd vele, neeem. Inkább megcsalom mert hanyagolni kezdett, ez a mentséged kislány? Ez, hogy hanyagolni kezdett?Gratulálok, inkább nézz magadba, mondd el a "pasidnak", hogy megcsaltad és remélem mindenestül úgy b_sz ki téged mint macskát szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!