Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemek felcsrélődése, avagy kezdődik egy új korszak?
A Mai fiúk mind gyámortalanok és bénák, a lányok meg olyanok mint még soha.
Kezdjük a fiúkkal. Kis koruk óta beléjük van nevelve az, hogy a nővel szépen bánjanak nyissák ki előttük az ajtót meg hogy ne beszéljenek előttük csúnyán.Engem pl. apám arra nevelt, hogy hogyha megtetszik nekem az óvodában agy lány akkor kapjam el a kezét, és vigyem őt a bokorba :). A mai nevelésnek az a következménye, hogy a gyerekeknek teljesen eltorzul a világnézetük és nem tudják, hogy hogyan is kell igazából bánni a nőkkel.Pont ma olvastam itt, hogy a gyerek nem mer a csaj arcára adni egy puszit, mert annyira fél a nőktől... A mai kor jófiúkat nevel, akik főznek a barátnőjükre, otthon marad a gyerekekkel amíg az asszony dolgozik, és még a nők azt is elvárják a férfiaktól, hogy a szülés fájdalmában is osztozzon(még szerencs hogy mi nem tudunk szülni mert még a végén ez is ránk maradna) Igazából olyanok a férfiak már mint régen a nők. Ez bizony a női emancipáció következménye. A legnagyobb baj az, hogy ezt a nők rühellik igazából a legjobban. Minden nőnek az a baja, hogy "...basszus mekkora egy papucs a párom.." "...nyálas és unalmas vele lenni..." stb.Azt sem tudják hogy mi a jó nekik, csak gondolkodás nélkül cselekszenek mint mindig.
A kiscsajok meg álomvilágban élnek. A legtöbbet a tv nevelte fel, azt hiszik, hogy minden úgy van, és úgy szokott lenni mint azokban a béna amerikai filmekben (fiú+lány;egymásba szeretnek;valami probléma;végén meg a bál, ahol összejönnek.). Undorító. A kislányok azt hiszik, hogyha 16 évesen még szüzek, akkor az egy írtógáz dolog. Azt hiszik, hogyha már testileg érettek akkor készen állnak mindenre. Ez nagy baromság. Régebben a nők 15-16 évesen lettek úgymond "ivarérettek". Attól, hogy a testetek már érett, attól még nem vagytok felnőttek értsétek meg. Kb. 17 éves kororotokig még gyerekek vagytok agyilag.Meg még az a felháborító, hogy a kis 13éves itt, idegenektől kér tanácsot, hogy hogyan kell szopni...pff
Csak én gondolom hogy itt valami nagyon el van rontva, vagy többen is osztjátok az én véleményemet?
Én egyébként nem vagyok öreg egyáltalán, csak a többséggel szemben engem nem a tv és az internet nevelt fel, hanem hús-vér emberek, a szüleim.
20f
Látom nem értetted meg amit írtam.Azt írtam, hogy a nő megy dolgozni, a férfi meg otthon vezeti a háztartást, neveli a gyerekeket.
Erről is tudnék mesélni, egyébként ez már nem is olyan ritka eset.
Kis szívem, nem tűnt még fel, hogy az egész világ megváltozott? Persze, régen úgy volt, hogy a férfiak dolgoztak, a nők meg otthon gyereket neveltek, de ma ezt hogy oldanád meg? Egy fizetésből nyomorognának a családok? Sokszor még 2 fizetés is kevés ahhoz, hogy normálisan el lehessen tartani egy családot. Otthon a dolog meg persze ugyanannyi maradt. Most komolyan, te elvárnád, hogy a nő hazamegy este és elkezd takarítani és vacsorát főzni, míg a férfi a tv előtt sörözik? És szerintem nem a nők tehetnek a fatökű férfiakról. (Megjegyzem, nem csak ilyenek vannak.) Az udvariasság szerintem alap, de emellett még lehet férfinak maradni, legalábbis nagyon sok ideig ez volt a "szokás".
A többi dologban viszont egyet értek. Hihetetlen, hogy 13-14 éveseknek (de nem csak a lányokról van szó!!!) még a fenekükön a tojáshéj és már azon aggódnak, hogy még nem szexeltek. Ráadásul ez tényleg csak szex, szeretkezésről szó sincs, mert ugye ezeknek a nagy százaléka még csak nem is szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!