Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyeket a nyitott kapcsolatokrol?
2 eve jartam egy sraccal,akit 8 eve ismerek nagyon jol. Akkor nem ment, 2 honap utan szakitottunk, o felt kapcsolattol, lekotestol. Fel evre ra ujra osszejottunk (azaz csok ) o kezdemenyezte. Ez volt 1 es fel eve. Azota folyton talalkoztunk.
Bemutatott szuleinek, baratait mar ismertem, es nagyon kozel kerultunk. De sosem mertuk megbeszelni, h mi van koztunk, mindig csak h jol erezzuk magunkat.
Most meg azt mondja h o megprobalna velem h nyitott kapcsolat maradjon, v talan tobbet is, de fel h esetleg meg fiatal es nem allna meg mellettem. (igy dontetlen, 21 vagyunk mindketten)
Pedig az egy es fel ev alatt nem voltunk massal.
S ugy viselkedik mint aki kapcsolatot akar, csak epp ne nevezzuk annak. (folyton beszamol hol volt, pedig nem is kerdem, ugy is viselkedik)
Meg fogok beszelni vele, de mi a velemenyetek a nyitott kapcsolatrol? Es nem a szex a lenyeg, sokkal gyakrabban jarunk ki, mint az. Tudom h erez o is irantam, bevallotta.
Gondoltam h vessek talan veget,de nekem sem lenne konnyu ennyi ido utan.
Egy nyitott kapcsolatnak valaha lehet jo vege?
Hat akartam en is egy komoly baratot, de mintha nem talalnek senkivel. O megert, es jol is erzem magam vele.
A mai ferfiakra ( bocs a kivetelert) nem lehet szamitani.
Nincsenek erzelmileg felnove, mindig azt hallom h "te jobbat erdemelsz" "v en nem leszek soha olyan jo ferfi amilyenre neked volna szukseged", sosem valalnak felelosseget. S mar meguntam.
S vele mindig mindent megtudtunk beszelni, ertekelem h oszinte,
viszont ha majd ugy erzem h ez nekem tobbet jelent es neki nem, akkor biztos veget vetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!