Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közelednek felém a fiúk?
Figyelt kérdés
Nincsenek fiú barátaim és nem veszem észre a jeleket, hogy egyáltalán tetszem valakinek is. Nem tartom magam csúnyának és mások se tartanak annak. Akkor nem tudom, hogy mi lehet a baj. Lehet, hogy megijednek tőlem? Határozott embernek tartom magam és ami a szívemen az a számon. 16/l2010. márc. 7. 13:57
2/9 anonim válasza:
ami a szíveden a szádon? Itt lesz a baj. Töröld le a vért a szádról, és akkor lehet nem fognak megijedni.
3/9 anonim válasza:
Ha nem közelednek, akkor közeledj Te! :-)
4/9 anonim válasza:
Nem kell mindig mindent kimondani! A fiúk a titokzatosságot szeretik, de ha neked mindenről van véleményed, és ezt meg is osztod mindenkivel, akkor nem lesz benned semmi érdekes a számukra! Szerintem.
5/9 anonim válasza:
küldj képet anélkül nem lehet megmondani hogy most szép vagy vagy ronda
6/9 anonim válasza:
"Töröld le a vért a szádról" LOL ezen besírtam xD
Amúgy közeledj te a fiúk felé
7/9 anonim válasza:
Ha gondolod, ismerkedjünk meg, írj rám priviben, utána megmondom, ha baj van veled, hogy mi az.
8/9 anonim válasza:
a srácok sokszor megijednek a határozott nőktöl, szerintem itt a probléma (:
9/9 anonim válasza:
Talán nem vagy elég nyitott,mosolyogj és ismerj meg új embereket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!