Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan állnál bosszút férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állnál bosszút férjed szeretőjén?

Figyelt kérdés
Csak komoly válaszokat kérek, 15 éves kapcsolat után lépett be a kis drága a képbe. 16 évvel fiatalabb, mint a párom, 3 gyerek maradt majdnem apa nélkül, már vége, de úgy kitekerném a nyakát.
2010. márc. 7. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy a kislány erőszakolta volna meg a párodat.
2010. márc. 7. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látom értelmét az ilyesminek. Biztos nagyon fájdalmas volt, hogy ezt tették veled, de csak magadat alacsonyítod le azzal, ha visszavágsz valami kicsinyes bosszúval.

Emellett az is rendkívül buta dolog, ha valaki a harmadik felet hibáztatja a történtekért.

A férjed 16 évvel idősebb a lánynál, ezesetben gondolom egy nagyon fiatal illetőről van szó.

Természetesen nem azt állítom, hogy a zsenge kor mentesíti őt, de azért mégiscsak a férjed a felnőtt ember, neki kellett volna józanabbul gondolkodnia (főleg, hogy gyerekeitek is vannak). Egy fiatal lány fejét olyan könnyedén elcsavarják, dehát ezt szerintem te is jól tudod, te is voltál annyi idős, mint a lány most.

És igen, a lány is nagymértékben hibás, hogy beletaposott egy család életébe, ez valóban gyomorforgató dolog, de a férjeden százszor nagyobb (volt) a felelősség, én inkább vele foglalkoznék, valamint azzal, hogy kiderítsem, mi romlott el annyira köztünk, hogy viszonyt kezdett valakivel.

Érett, felnőtt nő vagy (ha jól sejtem), viselkedj eképpen, és a kettőtök dolgán agyalj ahelyett, hogy valami primitív kis visszavágáson töröd a fejed.

2010. márc. 7. 23:08
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
A lány legfeljebb felkínálkozhatott, amit vissza lehetett volna utasítani.
2010. márc. 8. 18:12
 14/15 A kérdező kommentje:
nagyom köszi mindenkinek, igazatok van , csakhát, nagyon fáj, terhes voltam mikor kiderült, teljesen rendbe volt minden, nem is volt köztük szex, megesküdött a párom, és hát igen, a lány csacskasága fiatalos kéjelgése fogta meg. párom mellett szóljon, hogy mellette párhuzamban még 2 férfivel kavart a lány, egy tipikus r..banc, egy emailben azt írta neki, nem érdekli, h családja van. a párom is szenved igen, de ami megtörtént nem lehet visszacsinálni, hiszem, hogy nem rajta múlt, ez a kis cafka mászott rá.azért köszi a bátorítást, jólesik.
2010. márc. 8. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A férjed sem áldozat, hacsak a lány nem nyomott pisztolyt a fejéhez.
2010. márc. 9. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!