Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állnál bosszút férjed szeretőjén?
Valószínűleg az idő majd rajta is bosszút áll, amikor a "férfinek" túl idős lesz és otthagyja őt is.
Bosszút szerintem ne állj, attóll sajnos nem lesz jobb semmi:(...
Tudom, hogy kib.szottul nehéz, de hagyd a fenébe. csak magadat alacsonyítod le az ő szintjükre, ha bosszút forralsz. majd jól megjárja a csaj is a poklot, hidd el, a Jóisten nem ver bottal, mindenki azt kapja amit megérdemel! én Veled vagyok!
24 N
Sehogy. A bosszú gyerekes dolog, de ha már mindenképp büntetni akarsz valakit, akkor az a férjed legyen. Neki kellett volna több eszének lenni. Lehet, hogy el se mondta a nőnek, hogy családja van.
De egyébként azt döntsd el, hogy megbocsátasz-e a férjednek. Ha nem, akkor egyértelmű: válj el. A gyerekeknek csak rosszabb, ha a szüleik rossz házasságban élnek. Én csak tudom... :S
Én úgy vagyok vele hogy az ilyen megcsalásos dolgokhoz mindig két ember kell akkor meg mért azt bántsam akit nem is ismerek? A páromra jobban ki lennék akadva. Másrészt úgysem vezet sehova a bosszú. Felesleges idegőrlés.
AntiszocNyuszi
Szia
szerintem inkább azon gondolkozz el h te mi az amit "elrontottál" a kapcsolatotokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!