Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen beleszerettem egy "SZTÁR"-ba! Most mit tegyek?
De már abban különbözünk hogy én 1 hazai hírességbe vagyok szerelmes, te meg egy külföldibe!
És köszi mindenkinek a válaszokat!!
Az te vagy!!
Minden ember különbözik!!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 6ig hozzászóló! Elsősorban sajnálom, másodsorban lehet hogy nálam is közre játszanak ezek a dolgok mert a nagymamám rákos!!=(
Úristen arra még nem gondoltál, hogy kamu az a valaki akivel állítólag msnen dumálgatsz?:D
gondolkozz már, majd pont ilyenre lenne ideje, meg kedve meg még bnője is van -.-"
Bad Boooyz <3 én is szeretem őket de anyám.
Kimerül abba, hogy aahww dejól néztek ki, a kis japo milyen cuki, és csókolom :D
tart addig a pár percig amíg táncolnak...
Am igen. Majd kinövöd. Nekem 1997-ben a ShyGys-ból a kis fekete hajú volt életem szerelme :D:D:D
kinőttem ^^ xD
Én Daniel Radcliffbe voltam "szerelmes" :D
hónapokig...a falam tele volt a posztereivel, állanódan videókat néztem róla, a telefonomon és a gépemen az ő képei voltak, még álmodtam is vele :D
Igazuk van a többieknek, kinövöd :)
Később megismertem egy vérbeli fiút beleszerettem és összejöttünk. :)
Ez mindenkivel előfordul. Nekem kiskamasz koromtól rengeteg szerelmem volt. Nem fogod elhinni, de a legutóbbi az Operaház Fantomja beli alakítása után az angol énekes Michael Crawford volt, pedig ő 86 körül volt harmincvalahány éves, tehát JÓVAL idősebb nálam. De annyira tetszett a hangja stb. Ez olyan, mintha az agyad "kipróbálbá" az érzelmeket, amiket később érezni fogsz.
Nekem rengeteg szerelmem volt, de mostmár rendes párkapcoslatban élek már majdnem egy éve ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!