Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy fiu azt mondja nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiu azt mondja nekem, hogy elege van a nokbol, akkor hagyjam?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok bele.
2015. júl. 30. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Igen, hagyd. Egy nő megvárja, amíg a férfi közeledik.

Ha bejössz neki, jelezni fogja, ha nem, akkor nézz más után.

2015. júl. 30. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos többször voltam lelki szemetesládája ilyen srácoknak, naívan hittem azt, hogy őszinte barátság, esetleg kapcsolat lesz kettőnk között, de még csak számba sem vettek. Ez egy olyan érzés náluk, ami majd elmúlik, akkor talán érdemes velük beszélgetni.
2015. júl. 30. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Kérdés, hogy valóban a nőkből van elege, vagy csak belőled.
2015. júl. 30. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
1-es. Miért hagyja? Én nagyon sok nőnek kezdeményezek udvarolok de semmi eredménye és nem kellek senkinek. Most más kimutathatná egy nő nekem hogy akar tőlem valamit. Bár látnám egy nőn hogy valamit akar de ilyent nem látok.
2015. júl. 30. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe. Hatalmas most benne, a férfi gyűlölet. Hidd el nekem lehetsz te akármilyen rendes, téged is szemétnek fog nézni. Jobb esetben lelki szemetese leszel. Rosszabb esetben kihasznál, szanaszét fog gyalázni. Tudom ismertem ilyen nőt...
2015. júl. 30. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem férfi gyűlölet hanem nő. Bocsi...
2015. júl. 30. 13:08
 7/7 WheneverYouWant ***** válasza:
Nem... csak ne viselkedj mindig tipikus nőként...
2015. júl. 30. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!