Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta ezt a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a srác?

Figyelt kérdés
17 éves a pasi, én 21 éves lány vagyok, még nem járunk, csak találkozgatunk, ma msn-en írta, hogy el kell mennie, de nem kérdeztem meg, hogy hová, hát mi közöm hozzá.. aztán most feljött, és elmesélte, hogy egy csajszi áthívta magához, hogy szexeljen vele, de miattam meggondolta magát, eszébe jutottam.. elmesélte, hogy régen ez a csaj össze akart vele jönni.. a lényeg ebből, hogy minek meséli el nekem az ilyet? Szerintetek igaz ez? Engem felidegesített ezzel, eszem ágában sincs örülni neki, megdicsérni, hogy de kedves vagy nem tetted meg miattam. :S Most kamuzott???? vagy mi van??? :S
2010. márc. 7. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Te 21 vagy a srác 17. Hozzád gyerek még! Biztosan tyúkanyónak nézett nem pedig barátnő kezdetnek. Na akkor tudod mi a dolgod! Felejtsd el!
2010. márc. 7. 00:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Jaj csak kamuzott,hogy direkt féltékeny legyél..

Te jó ég 17 éves,hát nem sokat tudhat....

2010. márc. 7. 00:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is féltékennyé akart tenni... de a csajról küldött myvipes képet, viszont nem találtam meg.. nem tudom mit higgyek vagy mit ne. :S hogy derítsem ki, hogy mi az igazság??? ne beszéljek a sráccal emiatt, és hátha bevallja???
2010. márc. 7. 00:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyan már ne pazarold az idődet ovisokra...keress tapasztaltabbat,aki nem ovis felfogású,hogy na tegyük féltékennyé direkt...

Kis tinik..minden héten másba szerelmesek....

2010. márc. 7. 00:38
 5/7 A kérdező kommentje:
De honnan tudjam hogy kamuzott-e??? Egyébként úgy adta elő ezt az egészet, hogy a haverjával ugyanez van, hogy megkereste egy bombázó, de régebb óta beszélget egy csajjal, aki megtetszett neki belsőleg.. és velünk is ugyanez van.. de ááááááh.. nekem ez olyan hihetetlen, mert őszintén megmondom nem helyes a fiú.. viszont nekem bejön :(
2010. márc. 7. 00:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Kérdezem, hogy és tetszett a csaj? először azt írta, hogy nem, aztán meg hogy ja, jól néz ki, de nem ez a lényeg... meg leírja, hogy dughatott volna, de eszébe jutottam, és nem tette... :S
2010. márc. 7. 00:43
 7/7 A kérdező kommentje:
LE AKAROM BUKTATNI, DE HOGYAN??? :S
2010. márc. 7. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!