Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt a srác? Nem tudok rajta kiigazodni
van egy srác egy haveromtól tudtam meg h bejövök neki nagyon. azóta beszéltünk már msnen, ha személyesen találkozunk puszival köszönünk egymásnak. többször is mentünk úgy hazafelé h haverom én és a srác. személyesen amugy még nem nagyon volt lehetőségünk jót beszélgetni mindig csak néhány mondatig jutottunk, dehát mindig volt ott vki. haverom múltkor beszélt vele és mondta neki a srác h össze jönne velem. amugy ezt én elvileg nem tudhatnám, de a srác tudja h nekem is tetszik.
CSAKHOGY.. amig nem voltam elérhető msnen kaptam egy üzit h mennyire tetszem neki és szép vagyok stbstb.
én meg visszaírtam neki .. gondoltam majd reggel elolvassa. persze olyat h nekem is bejön, gondoltam végre beindul a dolog merthogy a srác amugy nagyon nyuszi..
és erre ő közli h ő csak poénkodott és vhogy próbáltam magam kimenteni, nem tudom h el hitte amit mondtam v nem de azóta nem beszéltünk, bár ez nem olyan szokatlan mert csak néha szoktunk. kértem haveromat h kérdezze meg tőle, de most megmakacsolta magát és nem hajlandó, de mondta h ő egyszerűen nem érti a srácot és h hagyjam ha ennyire nyuszi stb. de én nem tudom addig megtenni ezt amig nem tudom h komolyan gondolta e ezt v tényleg poénkodott.. merthát tudom h igaz volt amit írt azért nem értem.
miért csinálta ezt? :(:(
kérlek segítsetek.
megéri még próbálkozni ? próbáljam kideríteni..?
nem akarok totál idiótát csinálni magamból és azt sem akarom h ez végig járjon sulin ...
előre is köszi
szerintem csak beijedt.
amit viszont sose felejts el: a nő mindig büszke, sosem fut a pasi után. tehát állj ki elé és vond kérdőre, hogy ha nem tetszel neki, akkor miért küld feléd jeleket (tedd hozzá, hogy nemcsak te vetted észre h küldi, hanem a haverod is), ha meg tetszel neki, akkor mit variál? ott helyben meg kell mondania h mit gondol, nincs mellébeszélés, és ígyis-úgyis a helyzethez képest a legjobban jössz ki a dologból.
mert ha azt mondja h tetszel neki, akkor sínen vagytok, ha meg nem, akkor közlöd vele, hogy egy bunkó és szórakozzon az anyjával. de a lényeg az h a második esetben sem magadból csinálsz hülyét, hanem belőle :)
köszi a válaszokat.
elsőnek annyit h a haveromat nem nagyon keverhetem ebbe bele sajnos, mert neki nem szabadott volna elmondania nekem mi újság. muszáj pedig tudnom, hogy ezt ő most h gondolta, csak félek kiállni elé :(
ezért tűnt egyszerűbb megoldásnak ha haverom kérdezősködik mint szokott, cakhogy már nem hajlandó ... :(:(
másodiknak pedig szintén annyi h nagyon nehéz csak úgy hagyni, ha tudom h bejövünk egymásnak és igazából csak azért nincs még köztünk senki mert rettentő nyuszi .. :/ így nem hagyhatom ennyiben :)
de köszi a válaszokat!
várom még őket! :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!