Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálta ezt a srác?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a srác? Nem tudok rajta kiigazodni

Figyelt kérdés

van egy srác egy haveromtól tudtam meg h bejövök neki nagyon. azóta beszéltünk már msnen, ha személyesen találkozunk puszival köszönünk egymásnak. többször is mentünk úgy hazafelé h haverom én és a srác. személyesen amugy még nem nagyon volt lehetőségünk jót beszélgetni mindig csak néhány mondatig jutottunk, dehát mindig volt ott vki. haverom múltkor beszélt vele és mondta neki a srác h össze jönne velem. amugy ezt én elvileg nem tudhatnám, de a srác tudja h nekem is tetszik.

CSAKHOGY.. amig nem voltam elérhető msnen kaptam egy üzit h mennyire tetszem neki és szép vagyok stbstb.

én meg visszaírtam neki .. gondoltam majd reggel elolvassa. persze olyat h nekem is bejön, gondoltam végre beindul a dolog merthogy a srác amugy nagyon nyuszi..

és erre ő közli h ő csak poénkodott és vhogy próbáltam magam kimenteni, nem tudom h el hitte amit mondtam v nem de azóta nem beszéltünk, bár ez nem olyan szokatlan mert csak néha szoktunk. kértem haveromat h kérdezze meg tőle, de most megmakacsolta magát és nem hajlandó, de mondta h ő egyszerűen nem érti a srácot és h hagyjam ha ennyire nyuszi stb. de én nem tudom addig megtenni ezt amig nem tudom h komolyan gondolta e ezt v tényleg poénkodott.. merthát tudom h igaz volt amit írt azért nem értem.

miért csinálta ezt? :(:(

kérlek segítsetek.

megéri még próbálkozni ? próbáljam kideríteni..?

nem akarok totál idiótát csinálni magamból és azt sem akarom h ez végig járjon sulin ...

előre is köszi

2010. jan. 3. 01:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem csak beijedt.

amit viszont sose felejts el: a nő mindig büszke, sosem fut a pasi után. tehát állj ki elé és vond kérdőre, hogy ha nem tetszel neki, akkor miért küld feléd jeleket (tedd hozzá, hogy nemcsak te vetted észre h küldi, hanem a haverod is), ha meg tetszel neki, akkor mit variál? ott helyben meg kell mondania h mit gondol, nincs mellébeszélés, és ígyis-úgyis a helyzethez képest a legjobban jössz ki a dologból.

mert ha azt mondja h tetszel neki, akkor sínen vagytok, ha meg nem, akkor közlöd vele, hogy egy bunkó és szórakozzon az anyjával. de a lényeg az h a második esetben sem magadból csinálsz hülyét, hanem belőle :)

2010. jan. 3. 01:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ez egy **** mert ha te azt mondat volna neki hogy neked nem jön be akkor megértem hogy azt mondja h csak vicccelt de így?! hagyd a fenébe és örülj hogy megszabadulsz tőle...
2010. jan. 3. 01:29
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

elsőnek annyit h a haveromat nem nagyon keverhetem ebbe bele sajnos, mert neki nem szabadott volna elmondania nekem mi újság. muszáj pedig tudnom, hogy ezt ő most h gondolta, csak félek kiállni elé :(

ezért tűnt egyszerűbb megoldásnak ha haverom kérdezősködik mint szokott, cakhogy már nem hajlandó ... :(:(

másodiknak pedig szintén annyi h nagyon nehéz csak úgy hagyni, ha tudom h bejövünk egymásnak és igazából csak azért nincs még köztünk senki mert rettentő nyuszi .. :/ így nem hagyhatom ennyiben :)

de köszi a válaszokat!

várom még őket! :):):)

2010. jan. 3. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ne is hagyd, igazuk van élőbe beszélj vele akkor úgyse tud habozni így meg úgy vagy lehet hülye 5let de kettesbe odabújsz hozzá vagy megcsókolod vagy valami ha akkor nem ellenkezik aminek nem sok esélye van hogy fog akkor meg sínen vagyok :D
2010. jan. 9. 08:53
 5/6 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok mert aki nekem tetszik fiú valahogy megtudta hogy nekem bejön . ő is elég nyuszi mert mindig arra vár hogy én kérdezzek rá a nagy kérdésre... amúgy egyet értek az első válaszolóval.ne fuss utána.ha akar valamit majd felkeres,ha nem meg lesz más,és szerintem beszélj vele
2010. jan. 9. 12:43
 6/6 anonim válasza:
cumizd le
2010. jan. 9. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!