Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az ilyenben?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy egy fiú és egy lány kettesben elutazzon 1 hétre, mint barátok?
2010. márc. 6. 23:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy létezik ilyen, miért ne létezhetne? Én is voltam már fiú barátommal nyaralni, születésünk óta ismerjük egymást, olyan nekem, mintha a bátyám lenne.
2010. márc. 6. 23:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

miért ne lehetne?

elutaznak és egyik erre másik arra megy xd

amúgy ha együtt mennek nézelődni meg ilyen ak nem hinném

2010. márc. 6. 23:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Oda már nagyon nyomós ok kell, hogy miért csak barátok.:D Én szívesen töltenék el egy hetet barátokkal, felőlem akár ketten is, mellesleg.:D
2010. márc. 6. 23:48
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem! Lány tekintheti barátként a fiúra, de fiú nem a lányra! Ez genetikailag így van!
2010. márc. 6. 23:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

jézusom ez tényleg úgy van hogy csak a lányok tekintenek barátként a fiú barátokra? :O

mert nekem egy csomú fiú barátom van akkor egyikük sem barátként gondol rám nem hiszem

szval nagy hülyeséget írtál előző ...

már bocs

ink fogalmazz úgy hogy a nagy esetekben úgy van de mindig van kivétel

2010. márc. 6. 23:51
 6/15 anonim válasza:
67%
Próbáltam barátkozni pasikkal,de valahogy nem ment,mert ők nem barátom akartak lenni. Én hinnék a fiú lány barátságban. Csak sajnos nem létezik.
2010. márc. 6. 23:54
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
nem!!!!!!!!!
2010. márc. 6. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig létezik. Első válaszoló vagyok. A mai napig nagyon jó barátok vagyunk, pedig 20-on túl vagyunk és soha még csak utalás sem volt rá hogy valamelyikünk részéről lehetne több is. Nekem rajta kívül sok fiú barátom van még, és ugyanez a helyzet velük is. Nagyon jó barátok vagyunk és ennyi.
2010. márc. 6. 23:59
 9/15 anonim válasza:
100%

Őszinte legyek...sztem létezik,hallottam már ilyenről...

De ha a saját tapasztalataimról kérdezel,akkor ebből előbb utóbb az egyik fél részéről több lesz...és itt sztem nem számít h a lányról, a fiúról vagy esetleg mindkettőről van szó...

Sztem ez az egy hét szép kis próbája lenne a barátságotoknak...ha még utána is őszintén barátként tudtok egymásra tekinteni,hát akkor tényleg létezik fiú és lány barátság:)

2010. márc. 7. 00:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Másról van szó! Elhívtam a lányt egy találkára, amire igent mondott, de sajnos előre nem látható okok miatt meghiúsult. Megbeszéltük bepótoljuk, de közbe ő elment 1 hétre kettesben egy sráccal, amit nem mondott el, most derült ki pár hete, és most se ő mondta el. Puhatolózva rákérdeztem, volt e valamerre nyaralni, persze ezt nem említette.....
2010. márc. 7. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!