Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ennyire zavar, hogy a barátnőmön van pár plusz kiló? Hogyan mondjam ezt meg neki?
Most jöttem vele össze. Amúgy nagyon tetszik, gyönyörű arca van, de mindig is zavart, hogy van egy kis feleslege a hasán. Tudom, hogy ez nagyon felszínesnek tűnik, de engem akkor is nagyon zavar. Nekem mindig is a vékony és nagyon vékony lányok jöttek be, nem tehetek róla. Egyszerűen erre tudok felizgulni. Nálam ez nem valami divatmánia vagy sznobság, hogy "nekem csak a modellalkatú lányok kellenek", hanem egyszerűen kamaszkoromtól kezdve csak a vékonyka lányokat néztem meg mindig is. Az se érdekel, ha nincs melle. Az ilyen kis törékeny, ázsiai csajok is nagyon tetszenek. Én magam is vékony vagyok. Mindig kerültem a telt lányokat.
Ő igazából nem kövér, sőt, távolról jó alakja van, de valamiért engem ez így is lelomboz. Úgy érzem, így nem tudok elég erősen vonzódni hozzá, nem érzem igazán szerelmesnek magam. Zavar. Tudom, hogy ez rém felszínesnek tűnik, de nem tudom letagadni, amit érzek. Nem tudom, fel tudnék-e izgulni eléggé, ha pl. le akarnánk feküdni. Nem akarom ezért otthagyni, mert amúgy nagyon jól elvagyunk és minden más tetszik rajta, de fogalmam sincs, hogy ezt hogy lehetne a tudtára adni.
Szerintem ne erőltesd.
Először is azért, mert nem vagy szerelmes belé.
Másodszor azért, mert semmi jó nem fog kisülni ebből.
Nekem is volt ilyen megalkuvós kapcsolatom, én vagyok a lány. Igen, majdnem minden klappolt. Csak épp ott volt az a majdnem. Egy évig nyüstöltük egymást, hogy hátha összeszokunk.
Nem szoktunk össze. De utána hosszú időbe telt, mire az önbizalmunk helyreállt, mert mindketten elég komoly sérüléseket szereztünk a kapcsolat során. Én nem voltam neki elég vékony (ismerős?). Ő nem tudott megfelelően teljesíteni. Viták, egymás kritizálása, stb. következett néhány hónap után.
Jobb lett volna az elejétől hagyni a fenébe. Nem érdemes megalkudni. Az ilyen kapcsolat nem használ, csak árt. Inkább keress egy szexpartnert addig is, amíg megtalálod azt a csajt, akivel nem kell kompromisszumokat kötnöd.
:) Utolsó, teljesen egyetértek veled. Én is pontosan ezen gondolkoztam. Megmondani semmiképp nem akarom ezt neki, csak örülnék, ha kicsit változna az alakja, mert szerintem tényleg nagyon szép alapból. És tényleg lehet, hogy csak idő kell, és annyira kialakul a szerelem, hogy már kicsit sem fog zavarni. Azt szokták mondani, hogy az ember ne a pillanatnyi fellángolások alapján válasszon párt, hanem olyat kell keresni, akinek a személyisége akkor is megtart, ha már a kezdeti fellángolás elmúlt. Szerintem ő nekem pont ilyen. Nagyon vonz a személyisége, igazán kedves lány. Ezért alkudozom ennyit magammal.
A kattanásom amúgy szerintem egyértelműen azért lehet, mert én magam is ilyen vékony vagyok. Valahogy sosem tudtam volna elképzelni olyan lányt, aki velem egy súlyú, vagy több. Szerintem azért, mert így már nem én érezném magam az erősebbnek. De lehet, hogy egyszerűen ilyenek a génjeim. Imádom a lapos hasakat, a szinte láthatatlan melleket, a nagyon vékony lábakat, a törékeny derekakat. Például ennek a lánynak is nagyon szép vékony nyaka van, az nagyon tetszik benne.
Egyébként nekem is mondta már lány, hogy izmosodnom kéne. Szerintem nem is egyszer. Hát, nem esett jól.
Amúgy a terhességről annyit, hogy van, akinek jól áll, és van olyan rokonom, aki a sokadik gyerek után is nagyon szép, vékony tudott maradni. Szerintem ez is csak genetika.
Én is már háromszor megkérdeztem, hogy mi van, ha terhesség után marad poci egy egyébként vékony lányon?
Persze, abban reménykedsz, hogy majd nem, mert van EGY ismerősöd, akinek nincs... de a nők 90%-ának marad poci, a vékonyaknak is! És ne reménykedj, hogy PONT a te párodnak nem lesz!
Már elnézést, de te írtad, hogy el tudod képzelni, hogy egy lánnyal éled le az egész életed...
Egyik mondatoddal húzod keresztül a másikat. Szerencsére te is fogsz még változni, mert borzasztóan éretlen a gondolkodásod egy stabil kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!