Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tudja elengedni az exét, hagyjam el?
4 hónapja vagyunk együtt, előző kapcsolata 4 évig tartott. 1 hónapja lebukott, hogy beszélgetett az exével, majd volt egy nagy vita és befejeződött. Azt mondta, vége, nincs több ex.
Most kiderült, hogy nem tudja elengedni soha, és hiányzik neki.
Hasonlóképpen jártam én is, viszont én döntés elé állítottam. Megkerdeztem tudna-e beszélni kicsit, találkoztunk és annyit mondtam, hogy dönts el, hogy ki kell én vagy az ex, de úgy válassz, hogy a másikkal minden kapcsolat megszakad. Aztán eljottem és egyáltalán nem kerestem ha ő hívott, írt beszéltünk, ha nem nem. Nehéz volt neki is , nekem is, mert a lány kereste és nem akarta feladni. A fiú végül belátta a hibáját, hogy nem bírja, ha nem vagyok mellette és azóta több mint egy éve együtt vagyunk, az ex meg letiltva,a száma pedig kitorolve :) múltkor összefuttunk a lánnyal egy bulin, próbált a barátommal jópofizni, de a barátom még csak rá sem nézett , nem is köszönt neki.
A másik meg, hogy sok dolgot nem tudhatsz a kapcsolatukról. Nem tudhatod miért kötődik úgy hozzá. Négy év borzasztó sok idő. Nekem szörnyen nehéz volt az exemtől elválni, pedig én szakítottam , mert nem bírtam vele. Még sokáig lelkitársként kezeltem, mert ő ismert igazából. A barátomnak persze nem tetszett és így visszagondolva meg is értem, de akkor nem tudtam elfogadni, hogy miért nem beszelhetek vele (volt csók is sajnos).
A párod még nem tudta elengedni, időt kell neki adnod, de meg kell mutasd neki, hogy nem vagy játékbaba.
Ugyanezzel a módszerrel felejtettem el az exem, mint amit én csináltam a barátommal. Rendesen rám szólt és akkor ràjöttem mit veszítenék ha nem lenne.
Állj a sarkadra,de megértőnek kell lenni (persze nem a csókra gondolok), én a helyedben nem hagynám csak úgy a kapcsolatot, már csak azert mert en igazán szerettem a fiút. Viszont, ha te nem, akkor tényleg jobb , ha vége.
"12" reagálva
Ha azt akarod elérni, hogy a párod megutáljon(és elhagyjon) akkor adjál neki ultimátumot. Ez nagyon rossz módszer annak ellenére, hogy Nálad működött.
Semmi mást nem kell tenni csak tudatosan el kell tolni magunktól a másik felet, ha hiányzol neki jelentkezni fog, ha az exével van elfoglalva, akkor meg nem csinálsz magadból lelki roncsot.
Én anno ezt 1 éven keresztül játszottam egy Nővel, úgy hogy közben nekem kellett dokihoz mennem segítséget kérni(mert egyszerűen nem értettem az okokat)...mindig visszafogadtam szó nélkül,majd újra megjelent az EX és folytatódott minden elölről.
Amikor összeszedtem magam annyira, hogy nemet tudtam mondani a kéréseinek, akkor fordulta kocka és kiszabadultam ebből az ördögi kőrből. Nagyon hálátlan szerep.
37F
Igen, már erre is rájöttem. Örökké csak az ex árnyékában lehetnék, ő a NŐ számára. Érte hozná le a csillagokat, nem értem.
Fájdalmas, de ez van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!