Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes belemenni? Főleg olyanok írjanak akiknek volt már nyitott kapcsolatuk.
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel kb másfél hónapja jöttünk össze,tudtam h milyen ,ő nem ismert engem.Tegnap részegen közölte hogy ő szakítani akar velem,mert összetörné a szívem,aztán elmondtam neki hogy én abszolút nem képzeltem többet ebbe a kapcsolatba mint ő és engem nem zavar ha más lányokkal kavar.Mondta h jah így teljesen más,és majd étbeszéljük,azóta megtörtént egy szexuális kaland,köztünk az első,és ma meg ugyanolyan volt mint régen.Nemtudok könnyen beleszeretni senkibe,sőt ha nem akarok nem is fog menni,de most eléggé összevagyok kavarodva,nekem az állandó szexpartner hiányzik és egy társ akihez átmegyek akivel találkozok akivel beszélgetek,és ez egy személyben.de nem kellenek érzelmek vagy hűség.Szerintetek érdemes belekezdeni?2010. márc. 6. 18:17
11/12 A kérdező kommentje:
Hát még mindig nem sikerült vele beszélnem,talán holnap,aztán ott minden kiderül.
Amúgy köszönöm a válaszokat,én biztos hogy nem fogok beleszeretni,és talán még egy harmónikus kapcsolat is lehet ebből,ki tudja,csak más lesz mint a megszokott.
2010. márc. 7. 09:37
12/12 anonim válasza:
19:44 küldj a kérdezőnek egy emailt, mivel itt van, és egyből megadhatod neki a "mit nem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!