Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az osztályból aki nagyon tetszik nekem ezt hogy valjam be neki?
tehát nem merem neki bevallani hogy szeretem:(
nem tudom ha van e barátja ezt hogy tudnam kideriteni?
és kérlek adjatok valami tanácsot hova hivjam el?valhova a városba parkba vagy hova mégis?
Javasolom, hogy előszőr add a kezébe a farkad és ha elfogadja, akkor ez törzsi szokás szerint járásnak minősül. Később jöhet a társasjáték.
Vagy még szóba jöhet a Mónika Show, ha mersz nagyot álmodni.
Ne légy már töketlen....
Még év elején az új iskolában,egy hét után bevallottam az egyik srácnak hogy nekem bejön,LÁNY LÉTEMRE.Aztán összejöttünk,de rákellet jönnöm hogy mégse vagyunk annyira egymáshoz valóak.Azóta is gyilkoljuk egymást,és nap mint nap egymás pofáját kell bámulnunk.Ezért nembiztos hogy jó osztálytárssal kezdeni mert ha haragba váltok el...De az érzelmeknek nem lehet határt szabni szóval monnd el neki nyugodtan.Ha meg visszautasít,mert gondolom azért aggódsz, semmi gond max három napig rajtad röhög az osztály de aztán mindenki elfelejti.
A következőt kell mondanod neki:
Szia!
Szép a cipőd, dugunk?
Ha a válasz igen, akkor egyértelműen bejössz neki, ha a válasz nem, akkor sajnos esélyed sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!