Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néhányan panaszkodtak hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhányan panaszkodtak hogy a társuk túl szereti őket! Ez hogyan lehetséges? Hogy lehet szeretettel megfojtani az embert?

Figyelt kérdés

Nem értem az ilyen embereket azért panaszkodnak mert szereti őket a társuk,szeretetet kimutatják.

A szeretet kell egy kapcsolatban mert anélkül nem létezik!

2015. júl. 23. 07:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szép és jó amit a #10-es ír. Én is nagyon szeretem a barátomat, fél karomat adnám érte és sokszor gondolok rá napközben. Ettől függetlenül nem érzem, hogy normális lenne innentől kezdve minden percünket egymás mellett, egymással tölteni. Szerintem inkább az a fura, ha valakinek nincs semmi más elfoglaltsága, mint a párja.

Persze elképzelhető, hogy mindkét fél igényli a folyamatos közös programot és ez őket tökéletesen boldoggá teszi. Rossz szavam nincs rájuk!! Csak akkor van gond, ha az egyik fél ezt kevésbé igényli. Ettől még nem hiszem, hogy kevésbé szeretnék egymást.

Szeretek a barátnőimmel is lenni és saját programokat csinálni. Ettől még ugyanúgy ott van a gondolataim között a barátom is.

2015. júl. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!