Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőknek vagy a férfiaknak nehezebb a párkeresés?
- A nőknek el kell viselnie, hogy állandóan ostromolják őket.
- A férfiaknak állandóan el kell viselnie, hogy állandóan elutasítják őket.
valamit nagyon elszúrsz... azokat a csajokat leszámítva, akiknek nagyobb a súlyuk, mint a magasságuk, én még nem láttam olyan nőt, akit állandóan elutasítanának, de még ez a típus is bármikor összehoz egy kalandot, ha éppen arra vágyik...
férfiként általában már az átlag is inkább elutasítást kap.
Egyértelműen a nőknek ezerszer könnyebb.
Az,hogy valakit sokan szeretnének=ostromlás vs. akit senki nem szeretne=elutasítás.
Nos melyiknek jobb akkor?Míg az egyik épít,a másik rombol.
Ja és csak válogatni úgy,hogy semmit nem teszel érte.
Vagy neked kell megfelelően fellépni is és odalépni kezdeményezni is ráadásul férfiként.
Nos akkor kinek is nehezebb?
Ezt a kérdést feltenni is értelmetlen volt... Ha nem lenne a nőknek havi bajuk nagyon bánnám, hogy férfinak születtem.
Csak menjetek fel hölgyek egyszer kíváncsiságból egy nem sima hanem szextárskereső oldalra. A párok is nőt keresnek ott, a jó nők is nőt keresnek ott, a férfiak is kivéve a sok buta homót szóval mindenki. Szóló pasiknak tiltás van!
De ezt csak azért hoztam fel, hogy még jobban érzékeltessem a különbséget. Exbarátnőm elmegy bulizni 5-6 pasi telefonszámával megy haza, én elmentem annó a válásom után egyedül, szerintetek? (magas vagyok, sportos és jó táncos) Max barátnők gyűrűjében táncolhattam vagy aki akart egyedül is utána már menekült. Szóval irdatlan nehéz, emiatt már élőben nőt nagyon nem is merek leszólítani, mondjuk nekem már nem kell keresnem szerencsére.
Nem hiszem, hogy a nőknek kolbászból van a kerítés, de azért csak könnyebb várni a lovagokat, mint páncélban várfalakra mászni, főleg, így 30 felett.
Mikor szétmentem az exemmel akkor mondta egy lány barátunk, hogy mindkettőnket ismerve neki gyorsabban lesz kapcsolata, mert egy nőnek ez nem megy nehezen, elég ha 2 fotót kirak egy párkeresőre, de szerinte nekem hamarabb lesz jó kapcsolatom, mert sokkal kiegyensúlyozottabb személyiség vagyok. Nos a jóslat egyik fele már bejött, meglátjuk, igaza lesz e ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!