Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőknek vagy a férfiaknak nehezebb a párkeresés?
- A nőknek el kell viselnie, hogy állandóan ostromolják őket.
- A férfiaknak állandóan el kell viselnie, hogy állandóan elutasítják őket.
Szerintem inkább emberfüggő.
De valójában számít ez?
Ha itt most valaki sikertelen a párkeresésben és a többség azt írja, hogy iiiiggggeeeeen, úgy van, a másik nemnek minden sokkal könnyebb. Akkor könnyebb lesz a kis lelkének? Mert akkor mondjátok, melyik nemet kell írni és én azt írom, pusztán emberbaráti szeretetből. :)
Szerintem ezaz igényektől függ.
Mielőtt valaki mondaná, nem kell nem is szabad lejjebb adni az igényeinket, csak annál nehezebb.
Állandó ostrom egonövelő, állandó elutasítás egoromboló.
Döntesd el melyik oldalon szeretnél állni.
Egy jo vadasz nem lovoldozik vaktaban, vagy ossze-vissza. A jo vadasz becserkeszi a vadat es leteriti. A jo vadasz elol nem tud elmenekulni a vad. Ilyen egy jo vadaszat :)
A jo vadaszt nem szoktak elutasitani.
A két minta nagyjából jól mutatja a helyzetet. A nő még mindig könnyebb helyzetben van, hiszen neki a sok közül egyetlenegyre kell rábökni, amelyik a legszimpatikusabb. A férfi viszont egy kivétellel (aki ugye a barátnője lesz) valamennyiszer elutasításban részesül.
Azok a nők, akik szerint könnyebb a férfiaknak a pártalálás, ők mégis hol élnek? A Plútón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!