Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
61/64 anonim válasza:
de akkor nem fogtad fel amit mondtam :D
ha 20 évesek lennének a pasik akik linkeltem ÉS ÍGY NÉZNÉNEK KI AHOGY MOST akkor is bejönnének.
ha mat gordon ebben a videóban ÍGY AHOGY VAN 30 éves lenne, akkor se tetszene. gondolom így is idősebb nálam (21 vagyok) de nem tetszik, mert attól még fiúnak néz ki.
62/64 A kérdező kommentje:
69%-osnak szólt.
2015. júl. 22. 23:17
63/64 anonim válasza:
Kérdező, kérdezted, hogy bejön-e. Válaszoltunk. Többünknek nem, mert másféle pasik jönnek be. Ezt te miért érted meg ennyire nehezen? Kötelező dolog lenne, hogy tetsszen minden nőnek egy pasi csak azért, mert híres modell és tucatnyi stylist dolgozik a külsején?
Nem jön be, mert nem ez a típus jön be. Van, akinek igen. Láthatod, hogy a nők ízlése mennyire különböző.
64/64 anonim válasza:
te vagy a vékony magas srác ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!