Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Még életembe nem bújtam ágyba és nem is csókolóztam még soha senkivel.

A városban többször is utánam fütyülnek.

Pedig minden ismerőseimnek, van pasija/barátnője!

Még a húgomnak is van pasija, nekem miért nincs, mi a probléma vele.

Nem vagyok szőke!

21 éves lány vagyok,22 leszek.

Szeretek LoL és WoW-ozni, és van Xbox-om is amit tavaly kaptam karácsonyra azon pedig Fifázni vagy GTA5-el szoktam játszani, de napi 2-3 órát Xbokxozok de, azt is csak este már, ha suli van akkor 30 precet vagy 1 órát xXboxozok vagy gépezek, mind kettőt nem szoktam, facera nem járok sokat, minek, nem ír rám senki, sajnos :(

Világos barna hajam van, zöld szemem, és fehér bőrú vagyok.

Nem vagyok kövér, se sovány, 45 kiló vagyok.

Egyetemre járok, ebben az évben szeptemberben leszek 2-os az egyetemen.

1994.Augusztus. 5-én születtem.

Kedves vagyok mindenkivel, szüleimnek sokat segítek, ha kérik, sőt még a barátaimnak is szoktam segíteni, akármiről is van szó, még akkor is ha szerelemről van szó.

Mi velem a probléma? pedig sok fiú ismerősöm van de, egyiküknek sem tetszem, soha nem fog elérni a szerelem?

Normális válaszokat, létszíves. :)

2015. júl. 21. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Szia, ha küldenél egy képet segítenék ezen az oldalon. A Sok hülye pc-sre oda se figyelj mostmár az xbox a király. :D Írj, ha van kedved.
2015. júl. 21. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:

A sok hülye pc n csinálják a szarodra a játékokat - ohh, és kösz a gta5 béta tesztelését, így már egy egész korrekt verziót kaptunk! <3

2015. júl. 21. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:
11. te konzolparaszt a játékokat a vérgagyi boxod miatt butítják, miszter 900p 30 fps.
2015. júl. 21. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem utálom a pc-t sőt van amit csak ezen szeretek játszani, kb 10 évig el sem tudtam képzelni, hogy máson játsszak, de rá kellett jönnöm, hogy váltani kell. Sokkal jobb a társaság xbox-on, mint amit itt évek alatt pc-n akárcsak egyszer tapasztaltam volna. Sokkal több az exkluzív játék és amit írtál, hogy a pc-sek is ezért kapnak néha rosszabb minőséget is egy ok volt, hogy ne nekem kelljen ettől szenvednem ha már kifizetek játékra sok 10 ezer forintot. Akkor inkább fizetek 3-4 ezerrel többet és nem én idegeskedek, mert erről nem én tehetek, de tudom jól, hogy mindenki aki csak egy platformot ismer és preferál gond nélkül leszarozza a másikat. Ugyanez van a PS-eseknél és a Boxosoknál is többé-kevésbé, mert a legtöbb önfejű bolond. Nem megyek bele mi miért jobb, de minden jobb valamiben a másiknál egy kicsit. :D
2015. júl. 21. 22:54
 15/16 anonim válasza:

Azt írod, hogy 21 éves vagy és 22 leszel.

De ha 94-ben születtél akkor még 20 vagy, kb 2 hét és 21 leszel. Ez csak nekem tűnt fel? :D Bocsi, csak érdekel. :D

2015. júl. 22. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg játékmániás infantilis önbizalomhiányos lány vagy, aki a játékba menekül a problémák elől. Nem a batármőd a hibás, Te is húzz fel miniszoknyát, nem ezen múlt, hogy nem téged választottak. Valószínűleg az önbizalomhiány tehát a fő ok, amiért nem választanak. Hiába lehet valaki szép, ha nem bízik magában, az érződik.
2015. júl. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!