Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért nem vagyok elégedett?

Figyelt kérdés

Szóval leírom mi a helyzet.

Egy éve együtt vagyunk a barátommal.Minden úgy van, amire vágytam, lakás, cica. DE, valami hiányzik nekem, és ezért állandóan veszekedek vele,bármit mond,én azt rosszul értelmezem és megsértődök. De mmiért? mindig elhatározom hogy megváltozok, két napig megy,aztán meg ugyanúgy összeveszünk, mert én megsértődök valamin és fél napig azon rágom magam. Heti háromszor négyszer tuti összeveszünk. Gondoltam arra, hogy nem is vele van baj,hanem velem. Az önbizalmammal, hogy nekem nincsenek barátaim, saját életem. És ezért őt "nyúzom". Nem tudom, csak nem vagyok boldog, ezt érzem, és ezért őt hibáztatom. Nem akarom, hogy elhagyjon emiatt. Szeret engem. Segítsetek légyszi, meg akarok változni.

2015. júl. 20. 08:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Miken sértődsz meg?

Amúgy meg próbálj olyan tevékenységeket keresni, amik örömöt okoznak és lefoglalnak. Mondanám hogy keress barátokat, de nekem sincsenek igazán, úgy hogy át tudom érezni a helyzetet hogy milyen nehéz az, és persze milyen rossz.

2015. júl. 20. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha magadat nem szereted, mást sem tudsz igazán szeretni és addig nem leszel boldog. Nem vagytok ráaásul egy hullámhosszon. Próbálj nem megsértődni és minden konfliktus előtt inkább megkérdezni hogy ezt mért mondta, mielőtt megsértődnél. Lehet, hogy teljesen más az ok, mint ami a te fejedben van.
2015. júl. 20. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!