Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Irritálna, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irritálna, ha a barátnőtök folyton vásárolna?

Figyelt kérdés
Hol egy nadrágot, hol egy felsőt, hol egy ruhát...Persze csak olyasmit, amit fel is vesz, nem sorakoznak címkés holmik a szekrényben, viszont kb hetente állít haza 1 új cuccal. Tegyük fel, hogy az illető lány jól keres, maradjon olyan 150 ezer magára minimum havonta, és ebből legyen mondjuk egy nadrág 4000Ft, egy póló 1500Ft, egy melltartó 3000Ft...
2015. júl. 20. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
#10: Szomorú, akinek az anyagiak előbbre vannak a szerelemnél. Nekem sosem volt probléma ez a párkapcsolatomban. Minden pénzt közös pénznek tekintettünk mindig is. Ahogy látom, itt felüti fejét az a nagyon nem szép sztereotípia, hogy "férfi dolgozik, nő elkölti", de valójában én nem erről a helyzetről beszélek, a "közös" egyáltalán nem is ezt jelenti, csúnya dolog idekeverni.
2015. júl. 20. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

Bocsánat, de hol volt arról szó, hogy a lány bármit is kikövetel vagy kifizettet bármit is???

Azt írta a kérdező, hogy "az illető lány jól keres, maradjon olyan 150 ezer magára minimum havonta". Segítek értelmezni: "MARADJON". Azaz nyilván kifizetik, amit kell, kaját, közös költségeket, számlákat. Ezeken felül marad 150 ezer a fizetéséből. Hetente egyszer ebből az összegből vesz magának egy ruhadarabot. 1500-5000 forint értékben. Ez havi 20000 mondjuk. Még mindig van 130 ezer minimum, amiből tudja fizetni mondjuk a sportot, a közös szórakozások rá eső részét, a kávéját tízóraira meg a szerelmének/családjának szánt ajándékokat ünnepekre.

Szerintem ezzel semmi baj nincs, bár lehet, hogy erős ruhatúltengése lesz egy idő után, de azért ez már legyen magánügy.

2015. júl. 20. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es

a 6-osnak válaszoltam ha nem tűnt volna fel

2015. júl. 20. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
27%
Engem idegesítene ha már van ezer cucca és még azok mellé venne mindig. Ha arról van szó hogy kialakít egy ruhatárat magának akkor rendben van. Töltse fel a készleteket és álljon le :)De gondolom nem fog.
2015. júl. 20. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.