Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg, hogyan szokathatnám le róla?
Adott egy lány . 21 éves . 2 honapja együtt vagyunk . Egyfolytában megyek hozzá, bujok, szép szavakkal szolitom , normálisan bánok vele .
Sokszor megalázoan lök félre. Büszke srác vagyok , de vele más . A lelkem odaadom neki . De komolyan!
Erre ő néha bekattan , ha mondom neki hogy szeretlek a válasz : nem tudhatom .. Kimondtuk , szerelmesek vagyunk egymásba , nagyon szerelmes ő is ez tuti . Ma bekattant , mert rosszat álmodott, hogy elhagytam . Egy hétig nincs itthon . Beszeltünk 20 percet telon , mondtam hogy nem lesz ilyen , mikor meghalt a beszélgetés akkor mondtam hogy megyek mert meg fürdök, stb ... Erre behisztizett
Hogy joo akkor rázzál le . Nem is köszönt normálisan el . Hivtam kinyomta , nem ír vissza pedig normálisan leirtam hogy szeretem ... Miert csinalja ezt ??
Rohadtul nem szerelmes. egy éretlen ostoba kis liba, ahogy írták előttem is. Egy papucsot fog csinálni belőled, amiknek minden szavát szabályozni akarja, de még ha el is éri sem lesz elég jó neki semmi.
Menekülj mielőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!