Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magamnak egy normális férfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok itt a nyár és muszáj kiadnom magamból mert már nem bírom tovább. Kicsit besokaltam már, minden barátnőm boldog párkapcsolatban van csak nekem jut senki :((

Állítólag csinos és normális lány vagyok de valamiért képtelen vagyok egy rendes kapcsolatot találni. Egyetemre járok, vannak ott is rengetegen pasik, és most nyáron sem ülök otthon, de semmi. Félre értés ne essék megdugni sokan akarnak, de én ebből nem kérek. Szerelmes szeretnék lenni és szeretnék találni egy normális partnert akit szerethetek és aki viszont szeret. Nem vagyok nagyon bulizós de néha elmegyünk azért ideoda, de ott csak a részeg bunkók próbálkoznak. Ezen nem is csodálkozom ilyen helyekre párkapcsolatra alkalmas srácok ezek szerint nem járnak. Vannak hobbijaim, sőt munkám is, fiatal korom ellenére (19).

2015. júl. 19. 20:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Valamit félreértettél nem futok senki után. A magamutogató pasikat nem igazán szeretem, de mondjuk ez sem lenne kizáró ok magában. Egyszerűen annyit írtam hogy ilyen csendes visszahúzódó srácokat nem igazán ismerek és valahogy sosem igazán kerülök velük kapcsolatba.
2015. júl. 19. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

"Miért nem találok magamnak egy normális férfit?"

Mert ahogy elnézem görcsölsz rajta elég rendesen. Járj el társaságba, ismerkedj meg új emberekkel és majd jön a párkapcsolat magától.

2015. júl. 19. 21:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg görcsölök kicsit de eljárok és ismerkedek de nem sok sikerrel sajna.
2015. júl. 19. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
A görcsölést viszont úgy ahogy a nők, a férfiak is megérzik egy lányon... ez pedig nem jó.
2015. júl. 19. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
az agyadat csiszoljad, az senkinek se árt, legyen egy kis humorod, nevess sokat, és megtalállak akkor, de szólíts le, mert félénk vagyok, de nagyon foglak szeretni, ha érzem, h te is. :)
2015. júl. 19. 23:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha negyven évnél pár évvel fiatalabb, az is sok?
2015. júl. 20. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem a friendzóne-ba kéne pakolgatni a rendes, becsületes, őszinte pasasokat, és csak a gazdag sportkocsis helyimenőcsávókra hajtani, akkor találnál.
2015. júl. 20. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!