Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, együtt maradnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, együtt maradnátok egy problémás nővel, ha szeretnétek?

Figyelt kérdés
Olyan értelemben problémás, hogy sok helyen nagyon érzékeny a teste, nem bírja ott az érintéseket (mellbimbó, köldök, hát, talp).

2015. júl. 19. 13:38
1 2
 11/18 seniman ***** válasza:
Ha a talpad nem bírja a fizikai kontaktust,akkor hogyan jársz?
2015. júl. 19. 16:02
 12/18 Interferencia ***** válasza:
Igen. Bár nehéz lenne rászoknom arra, hogy soha ne érjek a hátához és a mellbimbójához.
2015. júl. 19. 16:04
 13/18 A kérdező kommentje:
A talpam a simogatást, cirógatást nem bírja...-.-
2015. júl. 19. 16:07
 14/18 Noren1989 ***** válasza:

Nem hiszem, kidobna a csaj az első együttöltött este után...Ezek a kedvenceim simogatásba, mint kb a férfiak 80%-ának.

25/F

2015. júl. 19. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:

A talp nem érdekel.

De a többit nagyon szeretem, és nem tudnám kihagyni, bocsi. Szóval nem.

2015. júl. 19. 19:25
 16/18 seniman ***** válasza:
Kedves kérdező,ebben az esetben,nem hagynám el,viszont nagyon jól szórakoznék,miközben orrvérzésig csiklandoznám az illetőt :-D
2015. júl. 19. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:

aki nem bírja az érintést keressen olyan társat aki nem vágyik testi kapcsolatra

egy normális ember ezt hosszútávon nem viselné el hogy mindig figyeljen rá oda hol érhet hozzá hol nem

2015. júl. 19. 23:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Bár, lány vagyok, ha megengeded:

Az exem volt olyan túlérzékeny, hogy szinte rám förmedt, ha megsimogattam a hátát vagy az oldalát.

Egy idő után nem "mertem"/akartam hozzáérni.

Ekkor kezdődött a hiszti, hogy sosem vagyok vele gyengéd és nem is szeretem.

Szakítottunk.

2015. júl. 20. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!