Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom rendszeresen nem akar velem szexelni, akkor nem kíván? Vagy lehetnek egyéb okai is?
Olyan is van, hogy bár nem akar szexelni, nem szól, elkezdjük, és ha van is merevedése (ami ritka ilyenkor), akkor is hamar elmúlik.
Nem tudom, mit tehetnék, eléggé rontja az önbizalmam, hogy nő létemre kuncsorognom kell a szexért, és az esetek legalább felében elutasít. Nem tudom, mire vélni, ő váltig állítja, hogy nem velem van a gond, de mostanság a munkája sem stresszes, edzeni is eljár, de okot nem tud mondani, hogy miért nem, azon kívül, hogy "nincs kedvem". Ami persze, teljesen valid indok, de hogy ilyen gyakran ne legyen kedve...
Velem van a baj? Lassan másfél éve leszünk együtt, az első hónaptól kezdve együtt élünk, mindig is probléma volt, hogy alapból ritkábban vágyik a dologra, de hogy ennyire ritkán és ennyire ok nélkül legyen ilyen, az csak az utóbbi hónapokban van.
És minthogy kevés a szex, én frusztrált vagyok, ingerült, feszült, nyilván érzi ő is, és mint ördögi kör, én leszek a kis házisárkány, akihez nehéz vonzódni, ha mindig csak veszekszik.
Ezt leszámítva minden tökéletes közöttünk, szóval csak emiatt nyilvánvalóan nem szakítanék vele, de megoldást jelenleg nem tudok. Valakinek esetleg van ilyen jellegű tapasztalata, segítsége? Vagy nem vonzódik hozzám, és így értelmetlen a dolog? Mit mondtok?
Előre is köszönöm a segítséget.
Párom 29 éves, én 22 vagyok.
Hátha ennyi idő elteltével is ránézel erre.
Sikerült valamire jutni az ügyben? Hasonló cipőben járok lányként és már nem tudom, mit csináljak :(
Itt is hasonló a helyzet, csak mi 3 (vagy 4) hónapja vagyunk együtt... :,D
Nálatok mi lett a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!