Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még rajtam kívül olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még rajtam kívül olyan emberek akik tudnak szeretni és az sokkal fontosabb szerepet tölt be, mint a szex?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre,hogy a szex mindig nagyobb teret kap egy párkapcsolatban,mint a szerelem..

Nem azt mondom,hogy az nem kell,mert igenis kell és jó dolog,de miért az a legfontosabb??

Ha valaki nem tesz meg valamit a párjának az előbb vagy utóbb elhagyja..

akkor valójában nem is szerette?

Én ha szeretek valakit egy szexuális dolog miatt biztos,hogy nem hagynám el..

Van még olyan ember akinek a szerelem a lényeg?

2010. márc. 5. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
bármily meglepő fiú vagyok és mégis szeretem a barátnőmet, kell a szex is egy jó párkapcsolathoz, de a fontossági sorrendben nálam nem a szex az első...
2010. márc. 5. 14:22
 12/14 A kérdező kommentje:

14:22

Tényleg meglepő,hogy fiú vagy:)Mármint tudod,hogy értem.

A szex az jó dolog és kell is,de manapság az emberek csak akkor maradnak együtt valakivel ha az egy profi az ágyban és mindent megkapnak..akkor ott is van a szerelem?

2010. márc. 5. 14:25
 13/14 A kérdező kommentje:

**hol is van

elírtam bocsi

2010. márc. 5. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Mancs a levegőben!

Mivel a gyerekkorom nem volt a legjobb, biztonság, szeretet nálam csak a TV-ben és a mesékben létezett, így nekem a szex harmadlagos.

22f

2010. márc. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!