Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg a nőknek az az igazi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a nőknek az az igazi, ha a férfi idősebb és alacsonyabb iskolázottságú?

Figyelt kérdés

Volt egy kutatás, ahol felmérték, az iskolázottság és a kor ill. a nemek és a házasság tartóssága közötti összefüggést!

És tudjátok mi jött ki?

1.,A lejobb/legtartósabb kapcsolatoknál :a nőnél a férfi minimum 5 évvel idősebb volt a férfi, és a nőnél alacsonyabb iskolai végzettségű is!

Ki gondolta volna, mi?

2,.Elég sok válás: ha a férfi a magasabb végzettségű és idősebb.

3.,A leggyorsabban válás: a nőnél fiatalabb és magasabb iskolai végzettségű férfi.

Ideális férfi lenne a nőnél idősebb és alacsonyabb iskolai végzettségű férfi?

Kezdem igaznak hinni, nekem volt 3 ilyen fiúismerősöm (idősebb és alacsonyabb iskolával) és bizony, velük jöttem a legjobban ki!

Ti hogy gondoljátok?

Ennek okai?

2010. márc. 5. 13:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem a szeretet/szerelem a lényeg? Nem tök mindegy, hogy most járt-e egyetemre, vagy nem?

Ennyi hülye kérdést...

2010. márc. 5. 14:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Vagy esetleg jobban tisztelik a férfiak az olyan nőket, akik fiatalabbak és iskolázottak?

Mivel ha idősebb a nő és alacsonyabb iskolájú, az dupla hátrány lehet--ezek szerint.

2010. márc. 5. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én esetem a korombeli vagy legfeljebb 3 évvel idősebb férfi, aki legalább annyira művelt, mint én.
2010. márc. 5. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól is függ, egyenrangúak-e ezek a kapcsolatok.
2010. márc. 5. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Az intelligencia, ész nem függ össze az iskolázottsággal, attól még nem lesz valaki okos ember hogy van egy diplomája, lehet hogy valakinek csak 8általánosa van mert így alakult az élete és nagyon okos, művelt ember.
2010. márc. 5. 19:16
 16/16 anonim ***** válasza:
De ha iskolázott, akkor már valószínű, hogy értelmes.
2010. márc. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!