Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A függőségből hogyan lehet kikászálódni?
Első vagyok
Komolyra fordítva a szót te lányként egy csomó mindent könnyebben el tudsz intézni mint a fiúk.
Persze nekem is van autószerelő meg gáz-vízvezeték szerelő ismerősöm de attól még az nem azt jelenti hogy te ezeket nem tudod elintézni.
Ha neked éppen nincs olyan ismerősöd amivel kapcsolatban intézni akarsz valamit akkor megkérdezed a barátnődet vagy a szüleidet hogy kit ajánlanak és már kész is.
Nem hinném hogy ezen kéne görcsölni.
Akkor azon is agyalhatsz hogy mi lesz ha elhagy a szerelmed mert akkor egyedül maradsz és rossz lesz.
Persze lehet ilyenekre gondolni meg festeni az ördögöt a falra de minek ?
Majd ha lesz ilyen helyzet akkor meg lesz a megoldás is ne aggódj.
Szokj hozzá, és illeszkedj bele - nem szívesen mondom, de a világ ilyen.
Én is mindig azt gondoltam, hogy vagyok annyira franko, hogy úgy kellejek, ahogy vagyok - kezdem belátni, hogy ez nem ilyen egyszerű (59 F)
Minek neked ez a bizonyítási kényszer ?
Ez olyan mintha a családod gazdag lenne de te mindenáron be akarod bizonyítani hogy te elmész dolgozni aprópénzért.
Persze oké meg tudod csinálni de minek kínlódni vele ?
Ha valami könnyű akkor örülni kell neki.
Ezt az energiát amit a bizonyításba és az aggódásba fektetsz inkább fordítsd másra.
Például edzél.
Aki edz az jól néz ki és egészséges ami már fél siker.
Például ha szakítotok a pasiddal a lehető legkisebb gondod lesz hogy hogy ki cseréli ki a nyári gumit az autón.
Főleg hogyha elkényelmesedsz mellette és felszedsz pár kilot aztán lőttek a formádnak és a kutyának nem fogsz kelleni.
Azt mondom inkább ilyesmire fordítsd az energiádat mint lényegtelen dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!