Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Goldboy kérdése:
Szerintetek normalis egy ilyen nő?
Figyelt kérdés
12 evig voltunk egyutt el is jegyeztem az elejétol fogva egyutt is eltunk amikor egyik naprol a masikra azt mondta eleg volt belolem elkoltozik nulla indokkal de meg csak meg se beszeltunk semmit! En hat honapra rá megnősultem harom eve boldogan elunk amikor az
Ex megjelent a kezebe a gyerekevel hogy kirugta a
gyerek apja nincs hol laknia es bekuljunk ki:D sirtam a
röhögestol es elzavartam a p....ába. Lelép felk...atja
magat aztan mikor xar jon kuncsorogni?
2015. júl. 16. 10:26
11/13 anonim válasza:
A 7-es nagyon jól kifejtette. Jár neki a zöld pacsi. Szerintem itt inkább te nem vagy normális.
12/13 anonim válasza:
7: Oké, ha tényleg ez a helyzet, és nem igaz, amit a kérdező mond, (ha ismerkedős kérdést tett ki, akkor valószínűleg nem igaz) akkor más a helyzet, akkor visszavonom az 5. válaszomat.
De ha tényleg az történt volna, amit a kérdező leírt, az bunkóság lett volna a nő részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!