Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Goldboy kérdése:

Szerintetek normalis egy ilyen nő?

Figyelt kérdés

12 evig voltunk egyutt el is jegyeztem az elejétol fogva egyutt is eltunk amikor egyik naprol a masikra azt mondta eleg volt belolem elkoltozik nulla indokkal de meg csak meg se beszeltunk semmit! En hat honapra rá megnősultem harom eve boldogan elunk amikor az

Ex megjelent a kezebe a gyerekevel hogy kirugta a

gyerek apja nincs hol laknia es bekuljunk ki:D sirtam a

röhögestol es elzavartam a p....ába. Lelép felk...atja

magat aztan mikor xar jon kuncsorogni?

2015. júl. 16. 10:26
1 2
 1/13 CptTomato ***** válasza:
100%

Nem fogom megvédeni sőt....de csak hogy lásd az ő szemszögét..

12 év alatt sikerült eljegyezni de elvenni nem.... gondolom egyéb problémája is volt....

Kétségbe esett és téged "ismer" ezért fordult hozzád....a kétségbe esés sok hülyeségre kényszerít...

Amúgy nice... pici-hopata kicsit lelkem.

2015. júl. 16. 10:29
 2/13 anonim ***** válasza:

jól tetted...am 12 év alatt nem vetted feleségül? :O türelmes volt :D a nők általában pár évet várnak ahogy hallottam...

am mikor történt ez a kuncsorgás? mert ha mostanában lehet megint próbálkozik majd...

2015. júl. 16. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Igazából nem is tudom, mit várt azok után. Inkorrekt módon szó nélkül lelép egy rossz fiúért, mert veled már unta a banánt, amaz meg kihajítja, s végül mégis nálad akar menedéket találni. Az ilyet páros lábbal rúgnám el a bejárati ajtómtól.
2015. júl. 16. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
:DDD Jól indul a napom. Szénné rohogtem magam most. :DDD
2015. júl. 16. 10:38
 5/13 anonim ***** válasza:
26%

A kérdező azt írja, hogy 12 évig voltak együtt, nem azt, hogy 12 évig volt eljegyezve. Vagyis én így értelmezem.

Én a gyereket azért sajnálnám, a nőn viszont én is nagyot röhögnék.

Egyik ismerősömnek az ismerőse is így járt. Mondjuk ő csak 2 évig járt egy lánnyal, mire az indoklás nélkül otthagyta, majd másnap egy izmos rosszfiúval járt... Sajnos ott még nem történt meg, hogy a rosszfiú kidobta a lányt, de még megtörténhet. :D

2015. júl. 16. 10:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2015. júl. 16. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
98%

Nem akarok ismeretlenül ítélkezni, de számomra nem túl életszerű és hihető a sztorid arról, hogy 12 évig együtt éltek, a másik pedig egyszer csak "nulla indokkal" kilép az életedből, minden előzmény nélkül.

El tudom képzelni, hogy ha a volt párod írna ki kérdést itt, akkor valahogy így hangzana:

12 évig éltem együtt egy férfivel. Éveken keresztül hitegetett azzal, hogy feleségül vesz. Abba végül bele is törődtem, hogy a házasságot nem gondolja komolyan, de nagyon szerettem volna már gyereket, mielőtt X éves leszek, és esetleg kifutok az időből. Ő viszont csak húzta az időt mindenféle indokkal, évről évre újabb csalódást okozva. Miután elegem lett abból, hogy éveken keresztül hallgatom, hogy "majd ha ez lesz meg az lesz", majd 1-2 év múlva", ráér még, még nem életem ki magam, stb, és végre szembenéztem a ténnyel, hogy nem őszinte hozzám, és valószínűleg soha nem is akart gyereket, csak kényelmes volt így neki, én hülye meg hittem az ígéreteinek, szakítottam vele.

Ez persze egy teljesen fiktív történet, csak azért jutott eszembe, mert láttam már néhány ilyet a saját környezetemben, amikor 30-35 feletti nők ilyen előzmények után léptek ki a kapcsolatból tartós együttélés után.

Nyilván nem tudhatom, hogy veletek mi történt, de szerintem te vagy pontosan tudod, vagy legalább sejted azt, hogy miért hagyott el.

"En hat honapra rá megnősultem harom eve boldogan elunk"

Gondolom, a feleséged is boldog lenne, ha olvasná azt a kérdésedet, ami ma írtál itt ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

azok után, hogy törölték egy korábbi kérdésedet azzal a szöveggel, hogy:

"Sopronba helyes lány? (7007171. kérdés)"

"goldboy nevű felhasználó kérdése: Sopronba helyes lány? Helyes lányt nőt keresek sopron es környékén diszkrét kapcsolatra!"

[link]

Most három év után, "boldogan élő" házas emberként diszkrét kapcsolatra keresel valakit, de gondolom, a 12 év alatt hűséges voltál a párodhoz, ő meg "nulla indokkal" mondta, hogy elege van belőled és elköltözik.

2015. júl. 16. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedjetek, kamu az egész, biztos jót röhög most a válaszokon. Nekem már az is furcsa volt,hogy nem nősül meg 12 év után aztán 6 hónapra rá elvesz egy másikat :D Na de az utolsó válaszadó után biztos voltam benne,hogy kamu.

Na meg ez a Goldboy felhasználónév :)) Szerintem alig vagy több 12-nél,nemhogy 12 éve van kapcsolatod.

2015. júl. 16. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, igazából nem normális, hogy 12 évig képes volt naivan várni a semmire. Biztos voltak jelei, hogy te élted mellette aranyifjú életedet, hiszen 6 hónap alatt új társat találtál és megnősültél. 12 éves kapcsolat után!! Csak nem a szerető ugrott felfelé egyet a létrán? A kérdés nyilván kamu, mert te sem gondolhattad, hogy bárki komolyan veszi a kérdésed, főleg a szeretőkereső kérdéseid után.
2015. júl. 16. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

7. Nem semmi a történet. :)

Azt nem értem azonban, hogy ilyen butus emberek, mint ez a goldboy nem gondolja, hogy névvel lebukik? :D

2015. júl. 16. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!