Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Női játék? Vagy mi? Kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női játék? Vagy mi? Kedves lányok mit is jelent amit leírtam. Bővebben alul

Figyelt kérdés
Nos a helyzet egy leányzóval óhajtok összejönni, az alapötletet az adta hogy hétvégén összejöttünk régebbről ismerem őt. Én ilyen bulizós srác vagyok mindig mással tudjátok fiatalság bolondság, de ő is olyan csak nőben. Hát összeakadtunk hülyítettük egymást. Bennem viszont érzéseket keltett, elmondtam neki milyeneket. A válasz: "Megleptél át kell gondolnom még ezt." Későbbiekben: pár nap után azt mondta, hogy a távkapcsolat nem tudja hogy menne nekünk, viszont más részről érdekelné a dolog. A probléma az hogy nem mond azóta semmit, humorral kerüli a válaszadást. Kérdés, hogy ez valami női játék? miért nem mondja ha nem akar? hülyít? mit akarhat? 20/F
2010. márc. 5. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem semmit nem akar, csak nem akar megbántani. Én lega akkor szoktam humorral elütni a választ meg hasonlók :S
2010. márc. 5. 00:37
 2/4 A kérdező kommentje:
változik valamit a dolog ha leírom, hogy szóltam neki hogy elmondhatja ha nem akar semmit, nem lesz neki semmiféle következménye?. És ismer is annyira, hogy egyáltalán nem fog vele megbántani.
2010. márc. 5. 00:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Kibulizzátok magatokat, aztán házasság, megkeseredés megutálás stb..
2010. márc. 5. 03:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Esetleg nem lehet, h talonban akar tartani téged...?

első voltam

2010. márc. 5. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!