Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a szex. Mit tegyek?
Erre szokta mondani egyik haverom, h nézz meccset. :)
De más se tud értelmesebbet mondani, amíg meg nem mondod, h eddig mit csináltatok.
Esetleg annyit, h csináljátok ott, úgy, azzal és olyan módon, ahogy, ahol és amivel még nem!
Próbáltál már erről beszélni vele? Amúgy pont ezen az oldalon szokott lenni ilyen "dobd fel a szexuális életed" reklám, mi lenne ha körülnéznétek ott, hátha találtok valami izgiset? Meg pl ehető fehérneműt is vehettek, szerepjáték (bár nem tudom mennyire hajlotok az ilyesmire). Amíg még pici remény van arra, hogy rendbe jöttök, nehogy elválj! Az a gyereknek nagyon nem tenne jót.
Meg esetleg ha odáig fajul egy szexuálpszichológushoz is elmehettek, hátha ő tud segíteni.
Ha régebben létezett a vágy és a szex élvezete, és egyszer csak eltűnt, annak a legtöbb esetben lelki okai vannak. Ki nem mondott konfliktus, sértettség, megbántottság egyenes úton vezet a testi kapcsolat elutasításához. Sajnos, saját tapasztalat (nő vagyok).
Imádtam a volt párommal szeretkezni, aktív voltam, de annyiszor megbántott, megsértett, becsapott, hogy egy idő után a magamba fojtott megbántottság már legyőzte a vágyat. Gyakorlatilag megszűntem szexuálisan funkcionálni.
Esetleg nem okoztál neki lelki fájdalmat?
Egyáltalán, szeret még???
Ha a fentiekről van szó, akkor a problémák kibeszélése és megoldása segíthet. Ha ez nem elég, akkor szexuálpszichológus segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!