Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lehetőséget választanátok, hogy megváltoztassátok az életeteket és miért?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek.Adva van két dolog, egy egyetem és külföld. Szeretnék kimenni külföldre (USA), valakihez, aki nagyon fontos számomra, plusz régi vágyam, hogy kint élhessek, hogy megpróbáljam Amerikát. A másik lehetőség, pedig, hogy itthon maradok és ha felvesznek elkezdem az egyetemet (biológia szak),levelezőin, biológus lennék. Hozzáteszem, hogy lassan már 30 éves leszek, szóval nem a 20-as éveim elején járok, most kell döntenem, mire elvégezném az egyetemet már 33-34 lennék. Nem tudom mit csináljak, melyiket válasszam?2010. márc. 4. 20:20
11/13 anonim válasza:
Fúúúúúhaaaa!Én külföldön élek és nem bántam meg!!!!!Menj nyugodtan Amerikába, csak a felfogásod szar.Vonzod a negatívumot mindenből, így tényleg nem jön össze soha semmi!!!Tapasztalat gyűjtésnek is bulinak kell felfogni a dolgot, és 30 évesen nehogy már az anyád mondja meg mit csinálj!És ha mosogatnod kell vagy babysitterkedni???Akkor mi van?Jobban megy az angol, ha nem tanulásként fogod hanem szórakozásként!!!
12/13 anonim válasza:
Én mennék ebből a szájbab*szott t*tves k*csög országból :) De már itt a családom, nincs kihez menni aki segithetne, itt épitkeztem, ugyhogy most felelősséggel tartozom...
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segített.
2010. márc. 22. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!