Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van miért aggódnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van miért aggódnom?

Figyelt kérdés
Baràtom baràtaival töltöttem pàr napot, és félek h miattam kellemetlenül érezte magàt mert nagyon keveset beszéltem...végig izgultam.De én ilyen vagyok nem vagyok bőbeszédű...csak vele....Ma jöttek ujjabb csalàdtagok is,es kerdezte h bemutatkoztam e mindegyiknek...nekem ez nem esett jól...mert olyannak éreztem ezàltal h kinosnak érez engem h csöndes vagyok....mikor kérdeztem tőle aztmondta ne aggódjak,ne érts félre.De ennek ellenére akkor is úgy érzem hogy zavarja de nem tudok beszédes lenni ..meg màr valamikor nem is érdekel.
2015. júl. 12. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
mi miatt aggódnál? Elfogad úgy hogy nem vagy beszédes
2015. júl. 12. 19:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Ő egyfolytàban beszél...nagyon nyitott személyiség
2015. júl. 12. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Na most az a helyzet, hogy az ő dolga lett volna, hogy bemutasson téged a családtagjainak. Ezért nekem kicsit fura a kérdés, és ha valaki mégis véletlenül kimaradt, akkor azért ne te érezd rosszul magad, hanem ő.

A csendességed miatt meg nem kéne aggódnod, ő választott téged, valószínű azért, mert ilyennek szeret.

2015. júl. 12. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Neki kéne bemutatnia!!!

2. Ismerem az érzést, én is csöndesebb típus vagyok társaságban, de a párom azért figyelget rám, és én is próbálok egy kétszer megszólalni, még ha ,,nehéz" is. Én azt mondom adj időt magadnak, ha még alig ismered őket. Majd változik. De próbálkozz mindig egy-két dologhoz hozzászólni, még ha röviden is.

2015. júl. 12. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
nincs.
2015. júl. 12. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Ezt én irtam ki:

Friss kapcsolat, Barátom bemutatott gyerekkori barátainak, felvállal, Anyukájának, illetve lány testvérének is, igy gondolhatom azt hogy komolyat szeretne velem, és nem csajozna mellettem?

Mi a véleményetek?:)

2015. júl. 12. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy túl sokat aggódsz. Ne keress ott problémát, ahol nincs! Inkább örülj ennek a kapcsolatnak!
2015. júl. 13. 00:19
 8/8 Bokorugró ***** válasza:

Ez nem gáz, majd idővel megnyílsz mindenki előtt ;)

25/f

2015. júl. 13. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!