Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van miért aggódnom?
Na most az a helyzet, hogy az ő dolga lett volna, hogy bemutasson téged a családtagjainak. Ezért nekem kicsit fura a kérdés, és ha valaki mégis véletlenül kimaradt, akkor azért ne te érezd rosszul magad, hanem ő.
A csendességed miatt meg nem kéne aggódnod, ő választott téged, valószínű azért, mert ilyennek szeret.
1. Neki kéne bemutatnia!!!
2. Ismerem az érzést, én is csöndesebb típus vagyok társaságban, de a párom azért figyelget rám, és én is próbálok egy kétszer megszólalni, még ha ,,nehéz" is. Én azt mondom adj időt magadnak, ha még alig ismered őket. Majd változik. De próbálkozz mindig egy-két dologhoz hozzászólni, még ha röviden is.
Ezt én irtam ki:
Friss kapcsolat, Barátom bemutatott gyerekkori barátainak, felvállal, Anyukájának, illetve lány testvérének is, igy gondolhatom azt hogy komolyat szeretne velem, és nem csajozna mellettem?
Mi a véleményetek?:)
Ez nem gáz, majd idővel megnyílsz mindenki előtt ;)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!